Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Még nyáron, sportolás során megismerkedtem egy 43 éves nővel. A gyerekeivel sportoltam és odajott ő is. Nem sokat beszélgettünk kettesben, ám utána bejelolt facen és chatelni kezdtünk. 3 gyereke van, férje, jó karrier mindkettejüknek. Szereti a férjét, okos, művelt nő, de vallott, hogy nem tud elfelejteni engem, megzaboláztam akaratlanul is. Lényeg, hogy nem akarna megcsalni a férjét és én sem mennék bele ilyen ügybe, sosem csesznék szét egy családot.
Magától ír naponta chaten, érdeklődik, mert most volt egy műtétem is pár hete, ő meg orvos.
Szóval, mit tegyek? Jön majd ide a szüleihez hosszú hétvégére holnap, mert amúgy 220 kmre él innen. Szeretne talizni. Bár mondta, hogy nem akar szexelni és én sem a helyzet miatt, tuti dugas lenne belőle. Én egy régi vágású férfi vagyok, nem az a nőfaló alkat, utoljára 7 éve dugtam. Lett volna lehetőségem kapcsolatra is és szexre is ez idő alatt, de tudatos vagyok, csak azért, hogy legyen szex, nem jövök össze bárkivel (jellemre). Te megdugnad, ha lejon és tojnal bele, vagy nem? Egyáltalán van-e értelme így talizni? Nagy a dilemma.
32F
4-es vagyok. Ha birnad, en belemennek, de csak ugy, hogy nem lesz nyuglodes, lelki serules.
N
Rántsd helyre, hogy a családjával foglalkozzon, te pedig keress egyedülálló nőt. A te korodban rengeteg gyönyörű szingli nő van...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!