Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha állítólag szexi az IQ(nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag szexi az IQ(nők harsogják), miért nem szexeltem 3,5 éve nővel 130 feletti intelligencia hányadossal?

Figyelt kérdés

Ja igen, ronda vagyok külsőre.

F/29

2020. okt. 17. 13:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
94%

# 30

Fogalmad sincs, mit beszélsz.

Azóta vagyok vele, amióta kezdte az egyetemet. Koliban lakott, a szülei annyira támogatták, hogy néha kajára sem volt pénze. Megszerezte a végzettségét, majd talált egy munkahelyet, ahol előre jutott egy nem hatalomról, hanem szakmaiságról szóló pozícióba, mert szorgalmas, és sokat tud. Nem keres még félmillát sem, nem öltönyös menedzser. Mi az istenről kéne beszámolnia? Fogyi.

2020. okt. 17. 15:15
 32/40 anonim ***** válasza:

31.

Feltéve, ha igaz ez a történet ugye. Ami sosem fog kiderülni, így nagyjából kötelező elhinni. Messziről jött ember azt mond amit akar.

2020. okt. 17. 15:22
 33/40 anonim ***** válasza:
Az a szombat délutáni programom, hogy kitalálok történeteket egy épphogy átlag feletti keresetű férfiról, aki simán csak elvégzett egy egyetemet, beszél 1 idegen nyelvet, aztán talált munkát egy multinál, ahol 3 év után előléptették egy közel sem vezetői poziba. Teljesen irreális, igazad van.
2020. okt. 17. 15:26
 34/40 anonim ***** válasza:

32.

Az én unokatesóm férje is nincstelenből lett milliárdos az építőiparban. 17 évesen még a szülei kidobták otthonról és unokatesóm családja szállásolta el, hogy ne legyen hajléktalan. Később a Swietelski egyik beszállítója lett. De persze gondolom ezt sem hiszed el, mint ahogy semmit...

2020. okt. 17. 15:27
 35/40 anonim ***** válasza:
én pedig Mészáros Lőrinc számfejtője vagyok.
2020. okt. 17. 15:38
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

En pedig a Brunei szultan szomszedja ;)

36F incel

2020. okt. 17. 15:50
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, naponta 5 kérdést kiírsz az alkoholizmusodról,vagy a szemét nőkről. Most komolyan higgyük el neked a 130-as IQ-t? Még a 30 is soknak tűnik.
2020. okt. 17. 16:20
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem magában szexi az IQ, hanem pluszban más vonzó tulajdonságok mellé. Ez olyan, mintha egy nagy melleket szerető férfitól kérdeznénk, hogy a 200 kilós Katikával miért nem, hát hiszen neki is nagy...
2020. okt. 17. 16:28
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tökéletes hercegnő, de azért te égi messzeségben jársz még az elfogadhatótól is Balázska.
2020. okt. 17. 16:58
 40/40 anonim ***** válasza:

Szánalmasak ezek a hozzászólások. A legtöbben a nyomorult szaros èletük miatt külső tényezőket okolnak.

Az eszükbe sem jut hogy magukban keressék a hibàt.

Pedig 99 százalèkban ez e helyzet, lusta semmirekellő bagázs.

2020. okt. 18. 10:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!