Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag szexi az IQ(nők harsogják), miért nem szexeltem 3,5 éve nővel 130 feletti intelligencia hányadossal?
Ja igen, ronda vagyok külsőre.
F/29
Ha ilyen okos vagy, akkor miért nem jössz rá, hogy más dolgok is számítanak és miért nem változtatsz az életeden?
Ha olyan okos vagy, akkor miért nem jössz rá hogy fontos a jó test, ezért elkezdesz egészségesen táplálkozni és eljárni edzőterembe?
Ha olyan okos vagy, akkor miért nem jössz rá hogy fontosak a kommunikációs képességek és fejlesztesz rajtuk?
Ha olyan okos vagy, akkor miért nem jössz rá hogy fontos a pénz és keresel egy jól fizető szakmát?
Stb-stb.
Mert a nok szamara ket fajta ferfi letezik. Az, amelyik szexualisan vonzo, es az, amelyik nem. A masodik kategoria szamukra nem letezik, lathatatlan. Tehat amikor olyanokat hiresztelnek, hogy nekik "szexi az IQ", meg ilyenek, valojaban azt fejtegetik, hogy milyen szempontok alapjan szemezgetnenek az elso kategoriabol. Ez a bicskanyitogato noi kepmutatas non plus ultraja, es szegeny inceleket hamis remennyel taplaljak. Ezt kellene csirajaban megszuntetni es jobb lenne a vilag :)
36F incel
"amelyik szexualisan vonzo, es az, amelyik nem. A masodik kategoria szamukra nem letezik, lathatatlan. Tehat amikor olyanokat hiresztelnek, hogy nekik "szexi az IQ", meg ilyenek, valojaban azt fejtegetik, hogy milyen szempontok alapjan szemezgetnenek az elso kategoriabol. "
Ez teljesen magától értetődő. Kapcsolathoz nyilván az is kell, hogy szexuálisan vonzó legyen, az az alap, a többi utána jön. De ha külsőre pl. vonzó egy férfi, de mellé undorító jellemű és/vagy buta, akkor nálam átesik a "láthatatlan" kategóriába, kész, vége.
15.
Én 5 évig voltam alkoholista, aztán leszoktam teljesen. Még utána is 119-124 közé eső IQ-m maradt a Mensa szerint.
"általában nagyon butítani kell magamon, mert sokan alig értik amit beszélek"
Megkérdezhetem, hogy milyen munkát végzel 130 feletti IQ-val?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!