Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam egy lány tudtára, hogy többet is szeretnék tőle, mint barátság?
Figyelt kérdés
Annyi előnyöm van, hogy tudom, hogy valószínűleg ő is többet szeretne tőlem. (Utalt rá egy barátomnak)
De viszont csak spontán megmondani nem igazán van merszem. Szerintetek?
19/F
2020. okt. 10. 20:36
1/8 anonim válasza:
Akkor ne mondd neki, hanem hivd el találkozni valahova és tegyél valami olyat amivel 'kimondod'.
2/8 anonim válasza:
Hívd el kettesben találkozni. Beszélgessetek, üljetek be valahová, ilyesmik, aztán amikor néhány óra múlva már feloldódtatok, akkor csókold meg amikor olyan lesz a szitu.
3/8 anonim válasza:
"Annyi előnyöm van, hogy tudom, hogy valószínűleg ő is többet szeretne tőlem. (Utalt rá egy barátomnak)"
Ha ezek után nem tudod magadtól, hogy mi a megfejtés, akkor húzz a tini kapcsolatok rovatba
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez lenne a megoldás gondolom. Csak először vagyok ilyen szituban és nem igazán "merném" csak úgy megcsókolni az a baj.
2020. okt. 10. 20:52
5/8 anonim válasza:
"Csak először vagyok ilyen szituban és nem igazán "merném" csak úgy megcsókolni az a baj."
Mondom, hogy tini rovat... bakker, 19 évesen tindédzser vagy amúgy is, de felnőtt még tuti nem
6/8 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd el hogy tudod mit mondott a haverodnak és hogy téged is érdekel. Mindezt csak akkor ha utána nem muszáj vele találkoznod, biztos ami biztos.
7/8 anonim válasza:
Hívd el kávézni, az mindig lehet csak baráti vagy több, de hidd el érezni fogja , hogy több.
8/8 anonim válasza:
5: Húzz már innen a búsp_csába! Komolyan, minden neked nem tetsző kérdés alá odafosod, hogy tinirovat, tinirovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!