Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet szeretnék egy régi fiú haveromtól. Hogyan adjam tudtára?
Még sosem volt barátom, úgy érzem, ő az, akivel megértjük egymást. Nem akarok nyomulósnak tűnni. Hogyan adhatnám tudtára? Nagyon félek hogy ha nem viszonzott a dolog, akkor rámegy 12 évnyi barátság.
19/L
"Még sosem volt barátom, úgy érzem, ő az, akivel megértjük egymást."
Nem arról van szó, hogy mivel nincs tapasztalatod és más lehetőséged sincs, azt gondolod, hogy ő az igazi? Nagyon jól gondold meg, hogy nem erről van-e szó. Ha fizikai vonzalmat nem érzel iránta, akkor ne változtass.
Egyébként elég egyszerű. Hívd el két fős programa, közben a megszokottnál álljál közelebb hozzá, keressed a testi kontaktust amikor csak lehet, elköszönésnél öleld át.
Milyen testi kontsktusra gondolsz előző?
Én a helyedben azzal kezdenem h megkerdeznem tőle h milyen nők jönnek be neki.
Vagy celizgatnek magamra h nem.tudom mit vegyek fel semmi nem.áll jól...es ha egybol ravagja h de,olyan csinos vagy meg jól nezel ki akkor tudod h bejosz neki.
Vagy amikor csinosan oltozkodol szokott e meregetni a szemevel? Van e feszultseg a levegoben ha ott van a kozeledben?
Nagyon elmentünk tini témába.
"Én a helyedben azzal kezdenem h megkerdeznem tőle h milyen nők jönnek be neki."
Nekem többnyire a fekete hajó lányok jönnek be. Az első két barátnőm mégis barna volt és ismerek egy szőke nőt, aki úgy tökéletes, ahogy van.
És még mondhatnék 4-5 dolgot, ami bejön, de teljesen lényegtelen, mert ez nem így működik.
"Vagy celizgatnek magamra h nem.tudom mit vegyek fel semmi nem.áll jól...es ha egybol ravagja h de,olyan csinos vagy meg jól nezel ki akkor tudod h bejosz neki."
És ha nem veszi a lapot srác, akkor már a kérdező önbizalma konvergálni kezd a nullához. Fiatalon, tapasztalatlanul szinte azt sem vettem észre, amikor már rámmászott a lány.
"Vagy amikor csinosan oltozkodol szokott e meregetni a szemevel?"
Ez is nagyon jól mérhető tevékenység.
Ha félénk, tapasztalatlan és nem meri megnézni sem a lány, attól még lehet, hogy odáog van érte. Naponta vannak olyan kérdések, hogy fiúk várják a jeleket. Ha nincs kiírva a lány homlokára, hogy "Kívánlak Pisti!!!", akkor meg sem merik szólítani.
"Van e feszultseg a levegoben ha ott van a kozeledben?"
Elektródákkal vagy G-M számlálóval szoktak járkálni? Vagy csapkodnak a villámok?
Ezek bebeszélős dolgok, mint megnézés vagy a szemezés.
Elég annyi, hogy "Régen találkoztunk, összefuthatnánk egy kávéra."
Után vagy keres a srác vagy nem.
#6!
De honnan tudná a srác, hogy kezdeményeznie kellene?
Ha van egy régi ismeretségem egy lánnyal és azt mondja, hogy régen találkoztunk, üljünk be egy órára valahová, az még lehet egy baráti beszélgetés is.
Igen, alapvetően a férfinak kell kezdeményeznie, de most éppen a lány akar a fiútól valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!