Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne-e minden a "régi"?
Tipikus mai tinicsitri.
Vannak rá módok, hogy túltegye magát az előző kapcsolatán, de sok munkával, energiával jár, és mivel ez már úgy sz. ahogy van, és őröl is téged az ideg, jobban tennéd ha kilépnél, mielőtt teljesen beleőrülsz.
Nagyon sajnallak. Szerintem erre mar nem lehet elegendo mentseg az elozo kapcsolat. Az a baj, hogy folytatas meg lehet, de ez a hullamvasut garantalt. Ez elviselhetetlen. De ha nincs erod ellenallni, es nelkule is szenvedsz, akkor addig folytasd, mig nem latsz meg egy masik lanyt.
Barcsak bele tudnal masba is igy szeretni, aki alkalmas ra.
#4: Tudom, én is voltam ilyen helyzetben, és amikor elengedtem nagy szenvedés volt pár hónapig, amiatt amit mondasz is, emlékek, stb.
De inkább az a pár hónap szenvedés most, mint később, amikor még többet fogsz érezni iránta, ő viszont ugyanúgy sz...ik majd rád, esetleg meg is csal valami bunkó kigyúrt állattal, stb., mert az ilyen nőknél általában ez a forgatókönyv.
Szóval inkább szenvedj most közepesen, mint később nagyon.
Ez a csaj csak hülyít téged. Nem tart elég jó pasinak.
Ideje lenne bemutatnod neki az új barátnődet, akit már dugsz is.
Én csak azt mondom, ne legyél naiv.
lehet mikor először ismerkedtél vele, minden oké volt. Lehet közben ekezdte újra dugni az exe. ha egy nő így megváltozik, annak mindig oka van.
Vagy mással is randizgat, nem csak veled.
Ha valami ilyesmi van a háttérben, minél hamarabb el kell kezdened dugni és onnantól hozzád fog jobban kötődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!