Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetne-e minden a "régi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne-e minden a "régi"?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel pár hónapja randizgatok. Amikor elkezdtünk találkozgatni már az elejétől kezdve éreztem rajta, hogy eléggé bejövök neki. Én akkor egy aranyos, kedves csajnak tartottam, de nem tudtam, hogy szeretnék-e többet tőle. Ahogy teltek a hetek, egyre inkább éreztem, hogy én is szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatot. Amikor már szintlépésre készültünk egyszer csak kihátrált, hogy ez neki így nem tetszik, csak szórakozok vele stb, ott volt pár nap szünet. Pár nappal később keresett, hogy hiányzom neki, találkozzunk, így hát folytattuk, mert én addigra már megkedveltem annyira, hogy nem szerettem volna, ha véget ér ez a dolog köztünk. Lényeg a lényeg, hogy ezután heteken keresztül ilyen ingadozásai voltak, talizzunk, mégse talizzunk, hiányzom, nem kell kapcsolat neki stb. Idővel nagy nehezen sikerült kiszednem belőle, hogy a 3/4 éve véget ért (több éves) kapcsolatán még nincs túl teljesen, azért ilyen hullamzó ez a dolog köztünk. Azt már viszonylag az elején megmondta a lány, hogy elkezdett érezni irántam, mostanra én is teljesen szerelmes lettem belé. Jelenleg úgy állunk, hogy nem tudja mit akar, időnként lekoptat, hogy neki most nem kell kapcsolat, aztán pár nap és ismét jelentkezik. Nekem ez nagyon idegörlő így, próbálok továbblépni, de képtelen vagyok, mert nagyon megszerettem őt. Arra gondolok, hogy az akkori szakítás miatt lök el folyton magától, mivel akkor elhagyták, így neki most egyszerűbb, ha ő hátrál ki, mintha én tenném ugyanezt és csalódnia kellene. Vajon ezt a kapcsolatot még vissza lehet fordítani? Mi kell ahhoz, hogy túl tudjon lépni egy több éves kapcsolaton?

2020. ápr. 2. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem.
2020. ápr. 2. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Tipikus mai tinicsitri.

Vannak rá módok, hogy túltegye magát az előző kapcsolatán, de sok munkával, energiával jár, és mivel ez már úgy sz. ahogy van, és őröl is téged az ideg, jobban tennéd ha kilépnél, mielőtt teljesen beleőrülsz.

2020. ápr. 2. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon sajnallak. Szerintem erre mar nem lehet elegendo mentseg az elozo kapcsolat. Az a baj, hogy folytatas meg lehet, de ez a hullamvasut garantalt. Ez elviselhetetlen. De ha nincs erod ellenallni, es nelkule is szenvedsz, akkor addig folytasd, mig nem latsz meg egy masik lanyt.

Barcsak bele tudnal masba is igy szeretni, aki alkalmas ra.

2020. ápr. 2. 13:51
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Igazából már egy ideje érzem, hogy el kellene engednem teljesen ezt a sztorit, de valamiért úgy érzem, hogy képtelen vagyok rá.. Folyamatosan ugranak be emlékek még az elejéről, ahol egyértelmű volt, hogy érez irántam és akar engem. Lehet ezt az érzést nem tudom elengedni.
2020. ápr. 2. 13:53
 5/10 A kérdező kommentje:
3# Az a "vicces" az egészben, hogy az elején azért sem siettem el a dolgot, mert pont a mostani szitut akartam elkerülni.. Csalódtam már eleget ahhoz, hogy szándékosan lassítsam a dolgot. De hát na, csak mindig ugyan oda lyukadok ki :)
2020. ápr. 2. 13:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: Tudom, én is voltam ilyen helyzetben, és amikor elengedtem nagy szenvedés volt pár hónapig, amiatt amit mondasz is, emlékek, stb.

De inkább az a pár hónap szenvedés most, mint később, amikor még többet fogsz érezni iránta, ő viszont ugyanúgy sz...ik majd rád, esetleg meg is csal valami bunkó kigyúrt állattal, stb., mert az ilyen nőknél általában ez a forgatókönyv.

Szóval inkább szenvedj most közepesen, mint később nagyon.

2020. ápr. 2. 13:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj csak hülyít téged. Nem tart elég jó pasinak.

Ideje lenne bemutatnod neki az új barátnődet, akit már dugsz is.

2020. ápr. 2. 14:54
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 Igen, én is gondoltam rá, hogy esetleg csak szórakozik velem és élvezi a szitut. De ezt azért nem feltételnül tartanám valósnak, mert az első 1-1,5 hónapban nagyon éreztem rajta, hogy akar engem, viszont én nem voltam biztos magamban és nem akartam hiú reményekkel áltatni és beleugrani egy kapcsolatba, ami aztán lehet nem sokkal később véget is ért volna, ha bennem nem alakul ki semmi. Utólag már bánom, mert lehet akkor kellett volna megragadni az alkalmat. Ettől még lehet igaz, amit írsz, mert, ha akkor már elkezdett érezni komolyabban irántam, akkor később ez szerintem nem változhatott annyit, hogy most ne tudja mit akar. Bár azt mondja utána jöttek vissza az emlékek az exéről és ezért zavarodott. Lehet sose tudom meg mi is az igazság..
2020. ápr. 2. 15:33
 9/10 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm, érthető, amit mondasz. Sajnos már most is nagyon szenvedek emiatt, mert folyamatosan ő jár az eszemben, vele álmodok.. persze az sem segít, amikor napokkal később ismét keres, lájkolgat stb :)
2020. ápr. 2. 15:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt mondom, ne legyél naiv.

lehet mikor először ismerkedtél vele, minden oké volt. Lehet közben ekezdte újra dugni az exe. ha egy nő így megváltozik, annak mindig oka van.

Vagy mással is randizgat, nem csak veled.

Ha valami ilyesmi van a háttérben, minél hamarabb el kell kezdened dugni és onnantól hozzád fog jobban kötődni.

2020. ápr. 2. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!