Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Új kapcsolat, de régi közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolat, de régi közös tetoválás az exszel?

Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha a párotokon lenne egy olyan tetkó amiről kiderülne hogy anno az exével együtt csináltatták? Gondolok itt olyan mintára, ami elég személyes pl. közös szimbólum (kulcs, lakat), név (az exe neve, monogramja rajta), évszám (megismerkedésük dátuma, házassági évforduló...). Titeket zavarna, vagy nem tulajdonítanátok neki nagy jelentőséget? Ha rajtatok van ilyen, azt megtartottátok, leszedettétek, rátetováltattatok?

2020. máj. 15. 22:32
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
80%
Semmit. Volt egy idióta döntése régebben, mindenkinek volt idióta döntése, csak az övének maradandó nyoma van. Ennyi. Legközelebb majd meggondolja, mit tetováltat magára.
2020. máj. 15. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem a tetkó zavarna, hanem hogy valaki ennyire naív, közhelyes és stílustalan. Minden második közös tetkós párnak csak ezek a kommersz baromságok vannak felvarrva, nem szeretem az ennyire birka embereket. Ez a név+dátum is annyira ronda egy valami teljesen mindegy, hogy kapcsolat vagy gyerek neve vagy kiskutya örökbefogadása.

Amúgy meg ma már 4-5 alkalom alatt leszednek egy tetkót vagy 1-2 alkalom alatt csinálnak baromi szép cover up tetkókat. Aki nem tök életképtelen az tud mit kezdeni vele és nem hagyja úgy magán.

2020. máj. 15. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a tetkós csajokat, de ez a fajta kizáró ok lenne.
2020. máj. 15. 22:40
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
40%

Én nem értem, miért kéne egyből rohanni leszedetni. Hacsak nem valami durva átb-szós kapcsolat volt, akkor az feltételezhetően sokat adott és tanított az embernek. Szerintem nem kell mindenáron utálni meg kitörölni az exeinket még akkor sem, ha nem tartjuk már vele a kapcsolatot.

Másrészt meg ha tényleg egy kis kommersz tetoválásról van szó, akkor annak tényleg nem sok jelentősége van.

Nyilván, ha az van tetováltatva, hogy "Örökre imádlak Marika" meg a Marika arcképe, akkor lehet, hogy kínos. De egy kulcs vagy szív vagy egyéb biz-baz nem igazán.

Mondjuk a név tetoválás nem olyan okos döntés, de mindenkinek vannak rossz döntései. Valamiért a szétválás után a közös tetoválást többen tartják nagy hibának, mint a közös kasszát, közös lakásvételt, közös gyereket pedig szerintem a közös lakásvételnek, hitelnek stb-nek nagyobb és durvább következményeik vannak, mint egy buta tetoválásnak. Ráadásul jóval nagyobb felelősséggel is járnak.

2020. máj. 15. 22:41
 5/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
88%

Húúú, én arra gondolnék, hogy mint a Csillagközi invázióban csináltattak maguknak egy közös tetkót. Húúú, nagggyon vagggi. Nem érdekelne egyáltalán.

Nem a f#szt nem. Rage quit.

2020. máj. 15. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Így belegondolva engem nagyon zavarna, de ha nagyon szeretném a srácot, nyilván emiatt nem szakítanék vele..Nekem is voltak rossz döntéseim :)

De az biztos,hogyha komolyra fordulna a dolog, rávenném mindenképp egy tetoválás eltávolításra :D

2020. máj. 15. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Maga a tetkó nem zavar, de az ilyen motívum igen. Ha már volt annyira idióta hogy az exe nevét / megismerkedésük dátumát / közös szimbólumot varratta magára, akkor a szakítás után legyen benne annyi, hogy leszedje. Máshogy is ki lehet fejezni az összetartozást, pl gyűrű, közös karkötő stb, és azzal nincs annyi gond szakítás után.
2020. máj. 15. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Üttesse át
2020. máj. 15. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszene, főleg az ilyen ócska jellemtelen tetoválás. Tudom fiatal, hülye és szerelmes volt. De szorgalmaznám a leszedetését vagy elfedését.
2020. máj. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!