Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek tetszik egy tetovált nő? Felkaron lévő tetoválás?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla? Tetszik vagy taszít? Konkrétan a felkaron lévő tetoválásról mi a vélemény? Nőies, férfias? Vagy épp nem érdekel?
Párválasztás szempontjából, hogy állnál hozzá?
2018. nov. 12. 08:18
1/21 D. Brasco válasza:
Ha valami szep igenyes munka illetve tudja hordani a tulaja,akkor nem hiszem hogy lenne vele bajom
2/21 anonim válasza:
A tetoválás alapból nem vonz. Ugyanakkor ha minden más rendben van, abszolút nem kizáró ok.
3/21 hollófernyiges válasza:
Nem igazán láttam még olyan tetoválást ami javíott volna egy nő szexepiljén. Van ami semleges, de gyakoribb, hogy ront rajta. A legrosszabbak a nagy tetkók, amik kicsit távolabbról úgy néznek ki, mint valami ronda bőrbetegség.
4/21 Gymnospermatophyta válasza:
Nekem nem tetszenek. Ha kicsi vagy olyan helyen van ahol annyira nem látni ( és kicsi ), akkor oké. :)
5/21 anonim válasza:
Engem kifejezetten taszítanak a tetoválások
6/21 anonim válasza:
Szexnél nagyon izgató ha a lány tetovált pl combon elöl valami igényes vagy hátul azok a masnik ahw... ugyanakkor étterembe vagy nyáron valahol nem nagyon szép szerintem
7/21 anonim válasza:
alapból nem szeretem...
sőt kifejezetten egyes helyeken egyáltalán nem szeretem, ilyen a mell, a has, a combok :)
Talán a felkar még belefér meg a lábszáron egy kisebb ha igényes...
8/21 anonim válasza:
A tetoválás igénytelen, proli dolog. Nyilván aki alja körökben mozog annak nem számít de normális helyeken nem lehet egy tetovált nővel mutatkozni, mert rám nézve is ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!