Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek tetszik egy tetovált nő? Felkaron lévő tetoválás?
Kinek mi a véleménye róla? Tetszik vagy taszít? Konkrétan a felkaron lévő tetoválásról mi a vélemény? Nőies, férfias? Vagy épp nem érdekel?
Párválasztás szempontjából, hogy állnál hozzá?
Én nemrég randiztam egy olyan lánnyal, akinél kiderült, hogy tele akarja tetoválni magát, és még csak kompromisszumot sem képes abban kötni, hogy csak azt, ami mondjuk a párjának (adott esetben) nekem tetszene. Szóval nem lett folytatás, pedig egyébként kb. minden klappolt volna. Szerintem taszító, ha egy nő tetovált.. max 1-2 kisebb lehet szexi. Egyértelműen férfias dolognak tartom.
De igazából az a legrosszabb benne h önzőséget mutat, ha egy kapcsolatban pl. valaki a párja megkérdezése nélkül tetoválást csinál, csak azért, mert neki így tetszik és fogadják el őt ilyennek. Alapvető dolog kellene h legyen egy kapcsolatban, hogy a párunknak akarjunk elsősorban tetszeni, ne magunknak, mert a párunk jó eséllyel többet fogja látni, mint maga az illető. Végülis szerintem csak magukat szopatják a nők ezzel, mert így nehezebben találnak társat, akinek ez bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!