Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most smároltam először üvegezés során. és semmi baj nem volt, ment simán. Sőt többször is. De eleinte nem akartam mert, hogy majd azzal fogok először akibe szerelmes is leszek meg járni fogunk.! Szerintetek nem fogom később megbánni vagy valami?
Figyelt kérdés
Tapasztaltabbak írjanak!! :D 15/f2010. aug. 8. 00:24
11/14 anonim válasza:
egész életedre bánni fogod, majd halálod után a pokol tüzére jutsz!!
ilyen hülye kérdést... ez csak egy csók, nem a harmadik világháborút robbantottad ki wazze!
25F
12/14 anonim válasza:
Szerintem nem fogod megbánni mert így legalább nem a pasidon próbáltad ki az elsőt és igy akkor ha oda kerül a sor, hogy a pasiddal kell majd akkor már tudni fogog hogy mit lehet meg mit nem lehet csók közben és így legalább a pasidat is kíméled ha mégis becsúszna valami kis baki meg nem fogsz rágörcsölni hogy mivan ha az elsőt elcseszed a pasival.
13/14 anonim válasza:
arra a csókra fogy úgyis igazán emlékezni, amit szeretedből tettél! :)
14/14 anonim válasza:
Velem is így történt először. De megfogadtam hogy legközelebb olyannal fogok csak és kizárólag akit szeretek. Szerintem nincs okod megbánni nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!