Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a randi végén felmegyek a férfi lakására, az a
legtöbb férfinek automatikusan szexet jelent?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy jól sikerült randi, csak egyszerű városi séta, egy kávé, sok beszélgetés. Elérkezünk az estéhez, a megbeszélt program végéhez. A férfi azt mondja, meghív még otthon a lakásán egy italra, vacsorára, akármire. Ha felmegyek a lakására, akkor mennyi eséllyel lesz ebből tényleg csak egy vacsora? A férfiak ilyen esetben tényleg mindig csak szexet várnak, vagy elképelhető, hogy tényleg csak vacsizni?
Biztos vágyik a szexre, ki nem? :) De ez nem jelenti azt, hogy biztosan rád mászik.
2020. szept. 30. 19:18
2/12 anonim válasza:
Miért, még mit jelenthet?
Vannak egyezményes jelek, bevett szokások, kimondatlan szabályok.
2020. szept. 30. 19:19
3/12 anonim válasza:
Én mindig hozzá szoktam tenni a meghíváshoz a végére, hogy "...de hozzá akarom tenni, hogy nem kell semminek történnie köztünk, amit ne akarnánk mindketten. Nem várok el semmit."
Ez megnyugtatja a nőket az esetek 90%-ában, hogy nem várok el szexet csak azért, mert feljön hozzám. De nagyon sokszor még így is előfordul, hogy van szex aztán mégis. Pont ezért, mert ezt így nyíltan megmondtam és utána már ők sem görcsölnek ezen a témán.
2020. szept. 30. 19:19
4/12 anonim válasza:
Ebben az országban a legtöbbek fejében sajnos többnyire igen, ezért ezt külön tisztázni kell, ha még nem sikerült igazán kiismerni az illetőt.
2020. szept. 30. 19:20
5/12 anonim válasza:
Minek etetnélek nálam, ha a városból jövünk, ahol van kismillió kajálda?
IGEN, benned leszek.
2020. szept. 30. 19:23
6/12 anonim válasza:
Szerintem a többségnek igen, és úgy vannak vele, hogy "tudhatta volna, mibe megy bele" - olyan sztorikról is hallottam, ahol a naic csaj belement, és elméletileg letárgyalták, hogy nem lesz szex, a pasi fogadkozott, hogy nem olyan, aztán nem engedte el, megerőszakolta... szóval ha egyáltalán nem akarsz lefeküdni vele, én ezt jegelném. Szépen le lehet zárni egy randit lakásra menés nélkül is.
2020. szept. 30. 19:24
7/12 anonim válasza:
Ez burkoltan annyi, hogy dugni fogtok, 99%.
2020. szept. 30. 19:27
8/12 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy minimum bepróbálkozik. Ha ahhoz sincs kedved, akkor még ne menj fel.
2020. szept. 30. 19:38
9/12 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy ha felhív egy randi végén a lakásába, akkor szexet akar. Én még nem. Viszont ha felhív magához, és én nemet mondok, akkor pedig azon agyalok, hogy nehogy azt higgye, hogy nem élveztem a randot és nem akarok többet.
2020. szept. 30. 21:12
10/12 anonim válasza:
Ha értelmes a férfi, akkor belátja, hogy miért nem akar vki felmenni hozzá. Szóval ha ezek után lekoptat, akkor valószínűleg nem is akart volna több randit nyilvánvaló okok miatt.
De ebben az esetben nyugodtan lehet azt mondani, hogy "Nagyon kellemes volt az este, nagyon jól éreztem magam, már alig várom a következő találkozót".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!