Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi - hogyan hordjam a hajam?
Hosszabb idő után először randizok majd valakivel ismét, biztos kicsit túlbonyolítom.
Majdnem fenékig érő, hosszú, egyenes hajam van. A hétköznapokban általában sima lófarokba kötöm.
A randi egy egyszerű városi séta lesz, beülünk valahova majd, de semmi elegáns étterem vagy ilyesmi. Nem kell különösebben kiöltözni, de szeretnék jól kinézni, szexi lenne, persze nem túlzottan kihívóan.
Szerintetek hogy hordjam a hajam?
Sima lófarokban talán nem olyan szexi és unalmas. Egyszerűen kiengedve viszont a súlya lehúzza és kissé lenyalt fejem lesz tőle szerintem, vagy ez nem baj? Esetleg valahogy elcsatolva, vagy valami speciálisabb lófarok? A fonat milyen? Szerintem az sem túl szexi a férfiak számára, bár én szeretem fonva is. Valakinek valami ötlet?
Ilyesmi hajat kell elképzelni, a fejformám is pont ilyen ovális:
Szia!
Én egy 8 éves kapcsolat után mikor először randiztam, úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem szeretnék máshogy kinézni, mint a hétköznapokon. Értsd: nem akarok hazudni.
Persze nem egy melegítőben mentem, vagy ilyesmi, de különösebb képpen nem csíptem ki magam, nem is volt indokolt, mert nem olyan helyre mentünk.
Szerintem úgy menj, ahogy jól érzed magad a bőrödben. Ha felfogva szereted a hajad, akkor fogd fel, a későbbiekben is így látna, nem? :)
Legyen frissen mosott, látszódjon, hogy ápolt és igényes vagy. A többit meg majd a kisugárzásod eldönti. :)
27f-ként írom a véleményem.
Nekem pl. ezek bejönnek :D Nekem ez a "rohannom kell valahova gyorsan felkötöm" is szexi :D
Viszont egyetértek, a fonott az nem szexi, nagyon nem. pont az ellenkezője.
Nekem tetszik simán lófarokba is.
Úgy menj ahogy neked kényelmes, sokkal rosszabb ha kellemetlenül érzed magad.
Milyen színű a hajad? :)
Én is a lófarokra szavazok, egy kicsit különösebben elkészítve. Ezt szoktad meg, ne legyen más, de mégis egy kicsi +-t tegyél bele.
Ez azért is jó mert ha fúj a szél nem kell igazgatnod állandóan, ha simán leengeded pedig ezt kell tenned.
A csat se rossz ötlet, olyan klassz csatok vannak. Egyik oldalt feltűzöd, vagy ha elől is hosszú akár a fejtetőn is összetűzheted.
Én sem akarom másnak adni magam, de azért szeretnék egy megnyerő első benyomást. Nem akarom a hajam sem túlbonyolítani, csak valami egyszerűbb, mégis szexi, szép megoldást.
#2 Köszi a válaszod, de muszáj megjegyeznem, hogy amit küldtél kép, az egy egészen komoly konty, nem a rohanok és gyorsan felkötöm kategória. :D
#3 Olyan, mint a kérdésben lévő képen a csajnak.
Gondolom nagyon fontos neked a hajad, különben nem növesztenéd ilyen hosszúra (gondolok itt a sok velejáró macerára), ezért nem mondom, hogy teljesen mindegy, hogy hordod.
Szerintem első lépésben válasszad ki mit veszel fel, aztán ahhoz igazítsad a frizurát.
Most ez attól függ, milyen a hajad, milyen lófarokra gondolsz. A lapos lófarok, amikor el van középen választva a haja és le van nyalva, az szörnyű. A lófarok is akkor néz ki jól, ha magasan van felkötve. Az ilyen hosszú haj, amúgy is csak akkor szép, ha olyan, mint az általad linkelt képen. A legtöbb ilyen hosszúságú haj igénytelen hatást kelt, kevés lánynak áll igazán jól az ennyire hosszú.
Ahhoz, hogy az összekötött, vagy a kiengedett haj áll-e jobban, látni kellene az arcodat, mert így senki sem fogja tudni megmondani neked. Általánosságban elmondható, hogy hosszúkás archoz (amit linkeltél az és nem ovális) nem illik a derékig érő haj. Persze erre egy kép rácáfolhatna.
Szó, mi szó, ez így egy teljesen értelmetlen kérdés, senki nem fog tudni érdemben segíteni, mert sem az arcod, sem a hajad nem láttuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!