Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi belém szerelmesedhetett 3 randi alatt?
Én totál úgy érzem, mintha szerelmes lennék, de ilyet még sosem éreztem csupán 3 randi után. Pedig nem is történt még semmi fizikailag. Annyira más vele lenni, mint bárkivel. Folyton rágondolok, nézegetem a FB profilját meg hogy mikor volt fent utoljára Messengeren. A beszélgetéseinkből és abból, ahogy rám néz, úgy érzem, ő is hasonlóan érez. De lehetséges az, hogy egy férfi már 3 randi után szerelmes legyen belém? És ha igen, akkor ő is folyton rám gondol vajon? Ő is a profilomat nézegeti vagy ilyen a férfiaknál nincs?
23/L
Kicsit tuldagosan is beleeled magad, es naiv sagod sugarzik. Nagyon nagyon bukhatsz ha nem vigyáz es ennyire belefeledkezel a dolgokba. Nem mese vilagban elunk sajnos nem minden habos babos es cukormazsas. Legy kicsit elovigyazazosabb.
de ettol függetlenül megeshet amit te szeretnél csak altalaban nem ez az altalanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!