Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi belém szerelmesedhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi belém szerelmesedhetett 3 randi alatt?

Figyelt kérdés

Én totál úgy érzem, mintha szerelmes lennék, de ilyet még sosem éreztem csupán 3 randi után. Pedig nem is történt még semmi fizikailag. Annyira más vele lenni, mint bárkivel. Folyton rágondolok, nézegetem a FB profilját meg hogy mikor volt fent utoljára Messengeren. A beszélgetéseinkből és abból, ahogy rám néz, úgy érzem, ő is hasonlóan érez. De lehetséges az, hogy egy férfi már 3 randi után szerelmes legyen belém? És ha igen, akkor ő is folyton rám gondol vajon? Ő is a profilomat nézegeti vagy ilyen a férfiaknál nincs?

23/L

2020. szept. 27. 15:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet három talalka után szerelmes bárki, de kerdesedbol nem derül ki veletek mizu
2020. szept. 27. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ha minden passzol,jól érzitek egymással magatokat,akkor simán.
2020. szept. 27. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Kicsit tuldagosan is beleeled magad, es naiv sagod sugarzik. Nagyon nagyon bukhatsz ha nem vigyáz es ennyire belefeledkezel a dolgokba. Nem mese vilagban elunk sajnos nem minden habos babos es cukormazsas. Legy kicsit elovigyazazosabb.

de ettol függetlenül megeshet amit te szeretnél csak altalaban nem ez az altalanos.

2020. szept. 27. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelem nem. Inkább még csak fellángolás. Kell 1-2 hónap idő, mire elmélyülnek az érzelmek, kialakul a kötődés.
2020. szept. 27. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Simán...
2020. szept. 27. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!