Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikák, erre igent bólintanátok?
Ahogy sétáltok, elétek áll egy pasas, nagyon sármosan és jóképűen. Rátok kacsintana pajkosan és a pólójára mutatna. Amin ez a felirat áll: "INGYEN RANDI".
Majd közölné:
- Igen, dögös mucika, jól látod, ma hihetetlen szerencséd van! Ingyen randizhatsz a környék legjóképűbb alfahímjével. Egy ilyen ajánlatra én nem tudnák nemet mondani! Na és te, szépséges kiscica?
már a stílusod alapján felismerlek, pedig nem régóta vagyok itt.
nem tudom eldönteni, hogy csak unatkozol/szerinted ez vicces/vagy komolyan azt hiszed, hogy ezek a jellegű megnyilvánulásaid bárkinek is bejönnek?! :D
Már attól falramászok, hogy csajszikák/hölgyikék/mucika.
Tipikus esete a : ,,ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna" - nak.
Elnézést, nem szoktam így leszólni semmit, de ha te tényleg ilyen vagy, inkább zárkózz be a lakásba örökre, vagy minimum ne szólíts meg egy nőt sem soha. :D
Szimplán hátat fordítanék és elsétálnék. Ha utánam szól, talán le is pofoznám a vigyort a képéről. Engem különösen idegesít az ilyesmi, és nem, egy ilyen póló nem jó csajozáshoz.
27/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!