Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, srácok, jól érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, srácok, jól érzem azt, hogy rejtetten ti a fiús gondolkodású lányokhoz vonzódtok akiknek lányos külseje van?

Figyelt kérdés
Egyre másra azt veszem észre, hogy a srácok imádják ha egy nőnek feminin külseje van és persze főz és takarít rájuk, de és itt jön a de, szeret autókiállításra járni vele,szereti a kütyüket és lehet vele a technikáról beszélni, szeret horgászni, pc játékozni, politikába ami a férfiaknál általában sokkal nacionalistább, akkor szeretik ha a nő is iylen (nem libsi), szereti ha a nő elvan a férfi haverjaival (pl. nem sértődik meg a szexista vicceken sem amit a férfiak előszeretettel dobnak be két sör között). Ha a férfi férfias helyen dolgozik, pl. rendőrségen, szereti ha a nője olyan mint a kolléganője, akivel a közös főnököt lehet osztani meg a közös munkát megbeszélni, na és imádja ha a foci vb-n együtt szurkolhatnak? Azt várják tőle hogy legyen határozott, céltudatos, pénzügyileg okos és tudatos, haladjon előre a ranglétrán kb úgy mint egy férfi és ne elégedjen meg egy kis cipőbolti munkával. És azt veszem észre, hogy nem érzik az összhangot, nincs közös hullámhossz, ha a csajt nem érdekli a foci, pc játék, horgászat,politika, autók és kütyük, de ellenben szeret varrni, korongozni, szereti a porcelánokat, szépségápolési cuccokat és parfümöket, szeret jógatáborba menni vagy vm művészeti kiállításra, na meg mondjuk a nőkből és gyerekekből álló csoportokat preferálja és nincs beépülve a férfias csoportokba...magyarul egy teljesen nőies világban él oylan dolgokkal amik általában a nőket érdeklik és csak kevés kapcsolódási pont van, néhány film vagy színdarab esetleg természetjárás. Mert ugye az iylen nők a roamntikus drámát preferálják nem a star warst és még a szobájuk is csajosan dekorlát, nem pedig abban a stílusban, színben amit a férifiak kedvelnek. A férfiak nagyon nagyon sokmindenben mások mint a nők és azt veszem észre a férfiak jobban kedvelik a hozzájuk hasonló, azaz férfiasabb belsejű lányokat (persze feminin külsővel és nőies hanggal).

2020. szept. 28. 11:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
30 Köszi, hogy megjegyezted. Már engem is rohadtul idegesített.:D
2020. szept. 28. 13:34
 32/38 anonim ***** válasza:

Ja, egyébként még arra reagálnék, hogy említetted a tipikus női elfoglaltságokat és hobbikat. Sok férfi azért is nem vesz részt ilyesmiben, mert megszólják és kiröhögik őket. Képzeld már el, hogy mondjuk egy férfit megkérdezik a haverjai mit csinált hétvégén, ő meg azt mondja: a barátnőmmel elmentünk a helyi varróklubba terítőket hímezgetni, ezután megnéztünk egy romantikus musicalt és kilakkoztuk egymás körmeit, megcsináltam a barátnőm sminkjét és haját a szépirodalmi estre.

Ezzel szemben ha egy nő azt mondja, hogy elkísérte a párját horgászni vagy valami sporteseményre, akkor senki nem fogja megszólni.

2020. szept. 28. 13:40
 33/38 anonim ***** válasza:
27%

"Sok férfi azért is nem vesz részt ilyesmiben, mert megszólják és kiröhögik őket." Hát ez valami elég jelentéktelen kisebbség lehet.

Én bennfentesként mondom neked, hogy 1 azaz 1 ismerősöm nem mondta, hogy szeret gyertyát vásárolni, vagy bútorokat sőt sokaknak még a ruhavásárlás is inkább szenvedés. Üdülni/wellnessezni van aki szeret, de bőven van olyan is aki nem.

Itt vagyok én példának. Rengeteg haverom szeret bulizni, én mondtam, hogy nem érzem ott jól magam 1-2x elhívtak nem mentem és kész. Ennek ellenére mégse mondta egyik se, hogy "gyík vagyok" és csak el sem kerülnek inkább kijárunk dumálni ha olyan van, vagy elmegyünk valami érdemit csinálni. A férfiakat annyira nem érdekli mit csinál a másik a szabadidejében. Egyik ismerősöm se röhögött még nekem azon, hogy a másik mit csinál amikor épp nem dolgozik, tehát azért bőven nem sok az a férfi akiről beszélsz.

2020. szept. 28. 14:01
 34/38 anonim ***** válasza:
79%
33 A kérdező egyik hozzászólására reagáltam, ahol ilyen példákat hozott fel. Miért röhögne ki azért bárki, ha nem mész bulizni? Ennek semmi köze ahhoz, amiről szó volt.
2020. szept. 28. 14:05
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Na, megértem miért gondolod ezt, de jóval egyszerűbb a szitu. Mindenki olyan társat szeretne, akivel van közös pont. Egy kapcsolat nem tud úgy működni ha semmi közös nincs a felekben. Viszont ez nem jelenti azt, hogy mindenben egyezniük kell. Lehet, hogy Mari szeret kötni, Pisti meg horgászni, de ha mindketten szeretik a krimiket, akkor máris van egy közös pont. A másik pedig, hogy a tevékenységeknek nincsen nemük. A klasszikus nemi szerepek miatt kialakultak ilyen preferenciák, de nem azért, mert mindenki azt szerette csinálni, hanem mert azt kellett csinálnia. Viszont manapság nincs igazából szükség a nemi szerepekre. Mindenki nyugodtan szeretheti azt, amit őszintén szeret, függetlenül a nemétől. Rengeteg autórajongó nőt és művészet, színház iránt rajongó férfit ismerek, és egyikük sem azért szereti, mert így akar bevágódni az ellenkező nemnél.

Szóval az nem igaz, hogy minden férfi csak és kizárólag az általad felsorolt dolgokat szereti, tehát az sem igaz, hogy ilyen nőt szeretnének.

Továbbá rengeteg férfi ragaszkodik a klasszikus szerepekhez, ők nem tudnak nőként tekinteni a "férfias" dolgokat szerető nőkre. Tehát ők klasszikus nőies nőkre vágynak.

2020. szept. 28. 14:53
 36/38 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.
2020. szept. 28. 19:45
 37/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha az előnyös külső + a főzési-mosási-takarítási hajlandóság (és képesség - a főzésre vonatkozóan) adott, onnantól már szinte mindegy nekik...
2020. szept. 29. 05:50
 38/38 anonim ***** válasza:
#24 "Ha megkérdeznél mondjuk 100 embert, hogy kit tudna inkább elképzelni barátnőnek, biztosra veszem hogy ugyan az a lány sörrel/sör nélkül képei közül az utóbbi lenne a befutó." - itt vagyok ellenszavazatnak, nekem fontos, hogy el tudjak menni a párommal sörözni is, ha épp úgy tartja kedvünk. Egyébként meg az egyenlő kapcsolat híve vagyok, tehát valóban fontos, hogy a párom önállóan is életképes legyen, ne szoruljon különösebb gyámolításra. De anyáskodni se akarjon felettem, mert azt ki nem állom.
2021. jún. 8. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!