Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, srácok, jól érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, srácok, jól érzem azt, hogy rejtetten ti a fiús gondolkodású lányokhoz vonzódtok akiknek lányos külseje van?

Figyelt kérdés
Egyre másra azt veszem észre, hogy a srácok imádják ha egy nőnek feminin külseje van és persze főz és takarít rájuk, de és itt jön a de, szeret autókiállításra járni vele,szereti a kütyüket és lehet vele a technikáról beszélni, szeret horgászni, pc játékozni, politikába ami a férfiaknál általában sokkal nacionalistább, akkor szeretik ha a nő is iylen (nem libsi), szereti ha a nő elvan a férfi haverjaival (pl. nem sértődik meg a szexista vicceken sem amit a férfiak előszeretettel dobnak be két sör között). Ha a férfi férfias helyen dolgozik, pl. rendőrségen, szereti ha a nője olyan mint a kolléganője, akivel a közös főnököt lehet osztani meg a közös munkát megbeszélni, na és imádja ha a foci vb-n együtt szurkolhatnak? Azt várják tőle hogy legyen határozott, céltudatos, pénzügyileg okos és tudatos, haladjon előre a ranglétrán kb úgy mint egy férfi és ne elégedjen meg egy kis cipőbolti munkával. És azt veszem észre, hogy nem érzik az összhangot, nincs közös hullámhossz, ha a csajt nem érdekli a foci, pc játék, horgászat,politika, autók és kütyük, de ellenben szeret varrni, korongozni, szereti a porcelánokat, szépségápolési cuccokat és parfümöket, szeret jógatáborba menni vagy vm művészeti kiállításra, na meg mondjuk a nőkből és gyerekekből álló csoportokat preferálja és nincs beépülve a férfias csoportokba...magyarul egy teljesen nőies világban él oylan dolgokkal amik általában a nőket érdeklik és csak kevés kapcsolódási pont van, néhány film vagy színdarab esetleg természetjárás. Mert ugye az iylen nők a roamntikus drámát preferálják nem a star warst és még a szobájuk is csajosan dekorlát, nem pedig abban a stílusban, színben amit a férifiak kedvelnek. A férfiak nagyon nagyon sokmindenben mások mint a nők és azt veszem észre a férfiak jobban kedvelik a hozzájuk hasonló, azaz férfiasabb belsejű lányokat (persze feminin külsővel és nőies hanggal).

2020. szept. 28. 11:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%
Én pont nem ilyen vagyok. Feminim nőt szeretnék külsőre is, belsőre is. Nem kell hogy értsen a kocsikhoz vagy a horgászathoz és egyáltalán nem zavarna, ha szeretne kötögetni vagy rajzolgatni, mit tudom én. Én nőies nőt keresek.
2020. szept. 28. 11:23
 2/38 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2020. szept. 28. 11:24
 3/38 anonim ***** válasza:
92%
Én határozott, céltudatos, értelmes nő vagyok és sínen van az életem, pont emiatt nem vagyok vonzó a férfiak egy részének. Sokan szeretik, ha a nő butuska, teszetosza, minden döntést a férfira hagy és csak a háttérből támogatja. Másrészt a férfiak részéről sem tudom tolerálni a töketlenséget, sz#rakodást, sumákolást, életművészkedést, felelőtlenséget.
2020. szept. 28. 11:27
 4/38 anonim ***** válasza:
77%

Nőként válaszolok, bocsi:

Nagyon, de nagyon rosszul látod.

Egyébként annak meg semmi köze a férfiakhoz, hogy most te alul motivált vagy és megelégszel egy kisebb állással, miközben simán menne a magasabb is, csak esetleg lusta vagy megvalósítani önmagadat.

És mi van, a férfi szeret horgászni? Leülsz a parton egy székre, fogsz egy könyvet, olvasol, vagy elmész sétálni a környéken. Ez neked miért fáj? Vagy miért baj, ha ott kell lenni vele a természetben?

Utálom a focit, de volt, hogy párom kedvéért megnéztem vele együtt laptopon egy-egy közvetítést, mert akkor is vele voltam.

Senki nem várja el, hogy te is szeresd a focit és az autókat pl. Viszont az fontos, hogy legyen néhány közös kapocs, amit együtt tudtok tölteni.

2020. szept. 28. 11:28
 5/38 A kérdező kommentje:
utolsó, nem arról van szó, hogy nem lehet elmenni valakivel valahova, hanem hogy két csaj közül a férfiak azt választják, akin azt látják hogy érdekli pl. a horgászat és sikítva örül a kifogott halnak, vagy kiborul ha nincs jegy a nagy meccsre, nem pedig azt a lányt, aki csak úgy elkíséri néha őket...
2020. szept. 28. 11:34
 6/38 A kérdező kommentje:
átfogalmazva egy jó havert akarnak, akit dugni lehet mert nő...
2020. szept. 28. 11:36
 7/38 anonim ***** válasza:
58%

Hát én pont nem az ilyen nőket kedvelem... legyen kívül- belül feminin.

A focit, pecát, stb hagyja csak ki nyugodtan.

2020. szept. 28. 11:38
 8/38 anonim ***** válasza:
62%

Ez egy hülyeség.

Két csaj közül a szebbet vagy a rendesebb, kedvesebb csajt választjuk. Csak a hülyék keresnek maguknak női testbe bújt pasit.

Szerintem meg pont kezd hiány lenni, kedves, rendes, szerény csajokból.

2020. szept. 28. 11:38
 9/38 A kérdező kommentje:
8-as, tegyük fel hogy mindkettő szép és rendes, hisz írtam is, feminin mindkettő, pl szoknyát hord és kedves, de a kettő közül az lesz a nyerő, akit még a férfiak dolgok is érdeklik és nem csak kis érdeklődés szinten, hogy figyeljen a másikra hanem konrétan benne van.
2020. szept. 28. 11:41
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Párom nem szereti a horgászatot, az autókat, a kütyüket, a technikákat, akkor ő most nem férfias? De más témákról meg lehet vele beszélgetni.

Te is csak egy-két rossz embert fogtál ki, és ebből általánosítasz, de mint már említettem, tévedsz!

2020. szept. 28. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!