Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebből valami komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből valami komolyabb is? Vagy ne is gondolkodjak ebben hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit. Az eleje úgy indult, hogy lesz, ami lesz. Őt kb. fél éve hagyta el az exe, lelépett egy másik pasival. Elmondása szerint már túl van a dolgon, egyébként egy 5 éves kapcsolata volt ez.

Ahogy beszélgettünk kiderült,hogy sok közös van bennünk, megvolt a nagy vonzalom is, összejöttünk. Egy probléma van, a távolság. 80 km van köztünk, másfél óra tömegközlekedéssel.

Az első találkozás után 2 hétig nem találkoztunk a munkája miatt, ahogy elmondta sok munkája volt. Majd eljött hozzám egy szombati nap késő délután. Elmentünk kirándulni, majd vacsiztunk, aztán együtt alvás. Másnap reggel közölte, hogy nem ebédel velem, mert haza kell érnie a munka miatt. Ezt előtte nem mondta, úgy tudtam együtt is ebédelünk, délutánig marad. Nekem ez a dolog furcsa volt és egy kicsit rosszul is esett.

Azóta minden nap beszélünk, de gyakran mondja, hogy sok volt a munka,fáradt. Ma például nem csinált semmi különöset, el is jöhetett volna hozzám. A következő találkozó nincs még megbeszélve egyébként.

Mit gondoltok,lehet ebből komolyabb dolog? Azért kérdezem, mert ő elvileg komolyan akarja ezt, elmondja hogy fontos vagyok neki, hiányzok, stb. Valamiért mégsem ezt érzem.

2020. máj. 11. 01:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy voltam együtt előző barátnőmmel hogy 2 óra volt tömegközlekedve és 2 évig így találkozgattunk hétvégén ameddig nem lett kocsi szóval azzal nem kéne hogy probléma legyen. Lusta ember vagyok de én is utaztam annit a páromért. Mit dolgozik és mennyit egy nap? MErt van hogy engem is annyira kimerít a 11-12 óra mnka heti 6 nap hogy nincs időm/energiám semmire szóval ha neki is kemény akkor ez a része érthető
2020. máj. 11. 01:16
 2/2 anonim ***** válasza:
59%
A kimerultseg mellett furcsa hazamehetnekre meg egy otletem van. En noben ismertem ilyet. Titokban ivott, es nem birta tartani magat, inkabb egyedul akart inni.
2020. máj. 11. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!