Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sexy csajszikák! Örülnétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sexy csajszikák! Örülnétek ha szombati magányos estéteket egy ilyen üzenet dobná fel?

Figyelt kérdés

Mondjuk épp magányosan facebookoztok mire egy messengeres üzenetben a következő szöveget kapnátok egy stylusos férfi úrtól:

- Sexy hölgyem, látom, hogy ön szombat estéjét is online módon tölti. Ha nincs párja ezért tölti idejét a facebookon, engedje meg hogy felajánjlam szolgálataimat és elvigyem Önt bulizni és romantikázni!

2020. szept. 26. 22:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok "sexy csajszika", szóval nem a saját szemszögemből nézem, hanem mondjuk ha a legjobb barátnőmnek írnád ezt, azonnal lescreenshotozná és elküldené, és együtt nevetnénk rajta, hogy ilyen nyomorult emberek léteznek.
2020. szept. 27. 01:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
44/f igaz? Még mindig nem találtál pszichiátert? Pedig már nagyon jó lenne.
2020. szept. 27. 03:56
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
44f series new update
2020. szept. 27. 05:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
12-es 44 f lehet egészségügyis és direkt csinálja teszteli a gyk-s embereket nekem ez a tippem. Kiváncsi ki hogy reagál.
2020. szept. 27. 05:22
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
#5. Kemény csaj! Vagy, megkeseredett?
2020. szept. 27. 05:39
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a szöveg nem bántó és szánalmas, egyszerűen csak vicces. Nyilvánvalóan nem mennék el veled randizni, de nagyon nevetnék és elküldeném a barátnőimnek. Nemcsak az én estémet dobnád fel, hanem az övéket is.
2020. szept. 27. 07:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszolnék. Nagyon furán veszi ki magát a magázás és a szlengek hsználata egyszerre. Mintha egy öregember próbálná meg magát fiatalnak tettetni. Ha modoros akarsz lenni, legyél teljesen az pl.

"Drága hölgyem, látom ön is hasonlóan tölti az estét, mint magam. Ki tudja nem egymást keressük-e? Megtisztelne, ha eljönne velem egy kávéra" vagy mittudomén,

Ha pedig szlenges akarsz lenni, akkor valami ilyesmit írj:

"Bocsi, de magakadt a szemem sexy csajszika. te is magányosba tolod az éjszakát?? Gyere el velem romantikázni meg bulikázni!!4!" vagy mittudomén. Hú, nehéz ilyeneket írni átérzem.

Mindegy, amúgy én semmiképpen nem válaszolnék. Nem ismerkedem idegenekkel Facebookon.

2020. szept. 27. 08:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Screenshot, aztán barátnővel nevetgélnénk egy jót. :D Amúgy ez a mixelt szöveg olyan, mintha ilyen hunglish Walesi bárdok lenne, csak csajozós vonalon. Xd
2020. szept. 27. 10:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Én erősen remélem, hogy egyik kérdésedet se gondolod komolyan, és nem vagy ütődött a fejedre, csak szándékosan játszol az idegeinkkel. :-)
2020. okt. 10. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:
Légyszi! Egyszer fedd fel magadat!
2020. okt. 10. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!