Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexy csajszikák! Örülnétek ha szombati magányos estéteket egy ilyen üzenet dobná fel?
Figyelt kérdés
Mondjuk épp magányosan facebookoztok mire egy messengeres üzenetben a következő szöveget kapnátok egy stylusos férfi úrtól:
- Sexy hölgyem, látom, hogy ön szombat estéjét is online módon tölti. Ha nincs párja ezért tölti idejét a facebookon, engedje meg hogy felajánjlam szolgálataimat és elvigyem Önt bulizni és romantikázni!
2020. szept. 26. 22:30
1/20 anonim válasza:
Vágnèk egy ilyesmi kèpet 🙄 egy "mi a f*sz" kísèretében ès vállatvonva tiltanám az ürgèt.:)
2/20 anonim válasza:
Annyi magányos nő panaszkodik itt. Mondjuk, írj nekik. N
3/20 anonim válasza:
Az üzenetet kéretlenként jelenteném, a felhasználót tiltanám.
4/20 anonim válasza:
2#
Ne ajánlgasd, mert még te is kapsz!
5/20 anonim válasza:
El vagy te tévedve, de nagyon... Nem azért vagyok "magányos", mert nincs farok a közelemben, akinek csak csettintenem kell, aztán jön is. Azért vagyok magányos, mert nincs "olyan" farok, aki kellene, akinek szeretnék csettinteni.
Te hiába csettingesz, te ki a fax vagy?! Tiltanálak a p@csába, szerencsétlen.
6/20 anonim válasza:
Ultra gáz ez a jópofizással kevert modorosság. Se nem poénos, se nem vonzó, se nem st"Y"lusos, se nem sex"Y". Beteges, nyomi, és zavaró!
7/20 anonim válasza:
Pont az ilyen pasik landolnak nálam egyből a szűrtekbe.
8/20 A kérdező kommentje:
5-öss na persze aztán össze tennéd a 2 kezed ha egy férfi is leszólítana... Ismerek nem 1 csajt aki azt mondja h nincs neki megfelelő pasi miközben kb senki se szólítja le igazából...
2020. szept. 26. 23:40
9/20 anonim válasza:
Ebbe nem tudok relevánsan válaszolni #8. Nem vagyok a piacon, legalabbis nem jeleztem (nem vagyok teljesen független a saját értékrendem szerint), szóval vmilyen szinten igazad van (nálam). Ennek ellenére, ha rám írnál, sztem akkor is tiltanálak a p@csába. Nem is ismerlek , honnan szivjam, h ki fax vagy?
10/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezeket a modoros szövegeket te honnan veszed? Már nem tudom hányadik ilyen kérdésed. Nem unod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!