Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfizettem VIPre loveponthun illetve badoon is, kiírtam hogy feleséget keresek de még egyetlen visszajelzés, üzenet se jött, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
van kint fotóm is. nem vagyok olyan szép férfi, olyan alsóközép kategória talán.
F/29
2020. aug. 22. 14:03
1/6 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem jött visszajelzés. Miért lenne az?
A nők nem téged keresnek, Bandikám. Ennyi.
2/6 anonim válasza:
Kinek a feleségét keresed Balázs? :D
3/6 A kérdező kommentje:
Magamnak szeretnék feleséget.
2020. aug. 22. 14:21
4/6 anonim válasza:
De minek neked feleség, ha alkesz vagy és magadat sem tudod eltartani?
6/6 anonim válasza:
Hát öregem, sikerült kiválasztanod a leggagyibb társkeresőket. A Badoo-n rengetegen "csak úgy", minden cél nékül regisztráltak, már az indulásnál tök komolytalan volt az egész oldal. A love.hu meg tele van dugásra éhes hímekkel illetve kitöltetlen és fotó nélküli női reglapokkal, amiknek a zöme mögött unatkozó irodista hölgyek, esetleg félredugni vágyó elhanyagolt feleségek vannak. Az előbbi férfiak miatt a csekély számú, ténylegesen igazi társra vágyó nő is alapban bizalmatlan. A love.hu egy húspiac, nem más és ezt a tagok állítják (én is az vagyok több mint 10 éve) Azt meg egyetlen oldalon se várd, hogy majd a nők írnak rád, a kezdő lépést neked kell megtenned. Emancipáció ide vagy oda, a nők ezt várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!