Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Levélben" randira hívni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Levélben" randira hívni egy lányt? Ti mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Randira szeretnék hívni egy lányt akivel pár mondatot már beszélgettünk...

Annyi a gond, hogy csak a munkahelyén tudok vele találkozni.

Simán leszólítok lányokat bárhol, azzal nincsen gond, de szerintem a munkahelyén, közvetlenül a kollégái mellet kellemetlen, kínos lehet neki, zavarában lehet hirtelen nem is tudna válaszolni.

Ezért arra gondoltam, amikor fizetek, a pénzzel együtt átnyújtanék neki egy kis üzenetet, ahol leírnám hogy szimpatikus, és szívesen beszélgetnék még vele mondjuk egy kávé mellet, és ott lenne a telefonszámom.

Lehet átnyújtáskor hozzáfűzném hogy "Lehet régimódi vagyok, de nem szeretek messengerezni".

Facebook-on nem akarok ráírni. Szerintem gáz, meg menne ez a "vajon észrevette, megkapta?" szarakodás. Meg gondolom amúgy is kap ott elég üzenetet vadidegenektől...

Mit szólnátok hozzá lányok?

Tip, ötlet, megfogalmazás?

(Debil, értelmetlen, rosszindulatú kommenteket ne! Kösz!)

2019. dec. 20. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, hogy így tudod a legjobban kifejezni magad, akkor cselekedj így. Ne várd, hogy mások rábólintsanak.
2019. dec. 20. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem gaz. Ha neked ez igy jo, akkor tedd ezt, ahogy elso irta. Mindenki mas :)
2019. dec. 20. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sosem gáz, ha egy férfi normálisan elhív egy nőt egy találkozóra. Mi ebben a gáz. Max azért mosolyoghatnak mások ezen mert degeneráltak. De nyugi 5 perc múlva mindenki másról fog beszélni. Csak a pletyka erejéig szokott ez a rosszindulat tartani. Szerintem normális, szolid módon bármikor megkérdezheted van-e kedve elmenni veled egy randira. Ezeket a gázos, sunyi embereket, akik ebben élik ki magukat egész egyszerűen le kell szerelni, ignorálni. Ők biztos, még csak a tinderig jutottak el.
2019. dec. 20. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2019. dec. 22. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!