Lányok mit szólnátok hozzá, ha egy fiú levélben hívna el titeket randira?
11-12 évesen volt ez a bevett szokás. A régi szépidők amikor a haveron keresztül egy kitépett kockáslapon érkezett a szerelmi vallomás.
Ma már nem igazán jönne be, szeretem a nyílt egyszerű, gyors dolgokat. Álljon elém, hívjon fel, ha már egy ideje kerülgetjük egymást megkérdezheti face-en is.
Arról nem is beszélve, hogy mennyire ismerjük egymást. Ha olyantól kapnék levelet aki nem járt még nálam az hátborzongató lenne.
Nem tudom miért szólják le ennyire, nem az osztálytárs hátához dobott gyűrött galacsinos "jössz büfé szünet" levélírásra kell gondolni.
Egy színes vagy mintás lapon mondjuk egy képeslappal, egy szépen megírt levél aranyos gesztus, főleg most, hogy mindenről csak egy gyors üzit dobunk a facen.
Ez így aranyos lehet, amikor már legalább félig-meddig együtt vagytok. Jó ötlet, ha tudod róla, ez bejönne neki.
Többi esetet nem elemezném
Szerintem nagyon aranyos, ha nekem irt volna ilyet a srac aki tetszik, biztos h elmentem volna vele.
Habar en eleg romantikus tipus vagyok.... ez persze fugg a lany termeszetetol is
19/l
Szituációtól függ ez és ahhoz, hogy a lány hogy áll a kérdéshez.
Van olyan szituáció, ahol mesterkéltnek hathat (pl. ha a fiú romantikusnak akar tűnni)
Van olyan szituáció, ahol úgy tűnik, hogy a fiú bátortalan, ami nem vonzó, ahogy korábban írták.
És tűnhet kedves gesztusnak is, olyan körülményt is el lehet képzelni, hogy egy levél meglepetésként éri a lányt, és megdobogtatja a szívét, mert kedves, tényleg romantikus gesztus.
Te látod, hogy mi a szituáció, amiben vagy dönts annak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!