Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt barátnőmnek levelet írnék ugy hogy már 1 hónapja nem kerestem őt, es a levelben le volna irva minden érzés ti mit szólnátok hozzá?
Sziasztok! Most azon gondolkodom hogy a volt barátnőmnek akit annyira szeretek írnék egy levelet amiben le lenne írva az összes érzésem, és egy bocsánat kérés az egész családhoz.. Ti mit szólnátok hozzá ha ilyet kapnátok ???
Persze a levelet ugy kell elképzelni hogy be teszem a posta ládájukba....
hát akkor tedd meg
vagy bejön vagy nem
Szia!
Szerintem írd meg neki a levelet! Ha te tényleg azt érzed hogy szeret még vagy érez valamit, akkor szerintem nem csak beképzeled. Én is ezt hittem hogy csak beképzelem a "jeleket" az exemtől, de aztán egyszer találkoztunk, és mindent megbeszéltünk, és mondta hogy "hülye" vagyok hogy nem veszem észre a jeleket és mondtam hogy de észrevettem, csak nem voltam biztos bennük. És aznap történtek dolgok...
Ha szereted szerintem az a legjobb ha megmondod neki, tudatod vele, ha ő már nem érez irántad semmit, akkor is megpróbáltad, megtudod mi van most köztetek, mármint hogy pl. nem érez semmit és akkor te is könnyebben túlteszed magad rajta, mert akkor tudni fogod hoyg ő nem akarja. De amig nem tudod ő akarja-e vagy sem, addig nem fogod magad tultenni rajta. A legrosszabb a bizonytalanság. Ha ugy váltatok el, hogy egy ilyen dolgot megtudnátok beszélni, szerintem próbáld meg. Bár lehet hogy személyesen jobb lenne ezt megbeszélni, én is tuti levelet irnék... :)
Ne túlózd el a levelet, és ne akarj semmit benne, csak tudasd vele mit érzel iránta. Gondolkozzon el a levél által a dolgon és akkor utána szerintem beszéljétek meg a dolgokat.
Remélem tudtam segíteni. :) Sok sikert, és remélem ha szeret, ujra együttlesztek! :)
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!