Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan szituációról?
Figyelt kérdés
Amikor online ismerik meg egymást a felek, személyiségben egymásra hangolódnak, szerelmesek lesznek látatlanban egymásba, de képküldés után a fiú távolságtartóbb lesz, alig ír. A lány szólt, hogy nem a szép lányok közé tartozik, de a fiút ez nem érdekelte akkor és most mégis? A lánynak ez kicsit rosszul esik. Mi lehet a fiú fejében szeri tetek?2020. szept. 26. 18:04
3/9 anonim válasza:
Hát velem nem volt szerelem de ugyanez a szitu a fiú vagyok nem érzem magam bűnösnek mert nem az esetem jobb hamarabb lezarni mint hülyíteni
4/9 anonim válasza:
Ezer meg egy oka lehet, ebből az egyik az, hogy nem jött be neki a külsőd. De még az sem biztos, hogy azért amiért gondolod - lehet valami olyasmi taszítja amire nem is gondolnál. (Ez mindkét nemre igaz). Részéről udvariatlanság, hogy így eltávolodik és nem írja meg gerincesen, hogy "Hát bocsánat, ez meg ez taszít, de ez nem jelenti azt, hogy ronda lennél, csak nekem ez meg ez a dolog nem jön be, de ez egyéni preferenciám" (Pl. nekem ilyen a szürke szem, egyszerűen nem bírom elviselni, tudom, hogy felszínességnek számít, de egyszerűen nem. Biztosan van akinek meg a sötétbarna nem tetszik - a világ ilyen. Nem lehet mit tenni).
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, de személyiségük nagyon passzol, mindezt ilyen könnyen eldobná?
Egy fiú mennyire tud elrugaszkodni a kívánalmaitól kinézet terén?
2020. szept. 26. 18:10
6/9 anonim válasza:
Kérdező. Egy nő sem fog összejönni egy olyan férfival, aki nem tetszik neki. Akkor egy férfi miért ne válogathatna?
7/9 anonim válasza:
5.
Nem csak a fiúk, ez nem egy genderspecifikus dolog, hanem személyfüggő, legyen az illető férfi, nő, transzenmű, vagy egyéb, és bármilyen nemi irányultságú. (Bár már biztos van olyan is, ami azokra vonatkozik akiknek tényleg mindegy a külső, ők a fatálszexuálisok lehetnének, vagy ilyesmi) - és még akkor sem mindig olyan egyszerű a dolog.
8/9 anonim válasza:
Igen,a külső mindenkinek számít. Ha valakihez nem vonzódunk akkor hiába értjük meg egymást,barátok lehetünk,de nem több.
9/9 anonim válasza:
A lany naiv volt, a fiu meg azt mondta, amit hallani akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!