Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok akik neten ismerték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik neten ismerték meg a párjukat! Mi volt az első találkozó programja?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy a netes ismerkedésben eszméletlen nagy bizalmatlanság van a lányokban.

Ez érthető, a média minden nap az arcunkba tolja, hogy "..... városban 20 éves lány holttestét találták" vagy ha nem is gyilkosságról, de nemi erőszakról minimum kapunk hírt rendszeresen...

Úgyhogy a média jól elülteti mindenkiben a rémsztorikat, és értelemszerűen a nőkben ez a félelem él bizalmatlanság formájában.

Itt a napokban volt egy kérdés, amiben a srác feldobta az ötletét, hogy első randiként jó lenne-e túrázni menni, és már az első válaszoló leoltotta hogy "biztos csak meg akarod erőszakolni". Szóval nagyon bele van ivódva mindenkibe a bizalmatlanság.

De néha mégis összejönnek találkozók a valóságban is.

A kérdésem az, hogy mi volt az első találkozótok helyszíne, programja, és mennyi ideig tartott?

2020. szept. 25. 10:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom kinek válaszoltál utolsó. Ha nekem, akkor pláne nem értem mire írtad, mert egy találkozóm sem volt internetről senkivel sem, szóval nem tudtam nem bejönni nekik élőben.

Tipikus olvasni nem tudó troll vagy. Nem is esik le, hogy mi a kérdés, de már megpróbálnál belerúgni a másikba.

2020. okt. 6. 15:35
 22/22 A kérdező kommentje:
Most hogy írom eszembe jutott hogy mire írhattad. Ott két találkozó is volt, szal a másodikon már fix hogy nem a külsőmmel volt a baj.
2020. okt. 6. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!