Akik ezen az oldalon ismerkednek, baratkoznak, azoknak hany szazaleka gondolja ugy, hogy akar szemelyes talalkozoban is benne lenne egy ido utan?
En is szoktam itt ismerkedni, es ha egy hullam hosszon vagyunk, kezdemenyeznem a szemelyes talalkozast es el is mennek ra :) de ugy veszem eszre, hogy sokan csak levelezotarsat keresnek vagy ha elojon a talalkozas lehetosege, rogton eltunnek. Egy kis kozvelemenykutatast szeretnek csinalni. Ha szimpatikus az itt megismert illeto (legyen az tars vagy baratkozasi cellal torteno ismerkedes), te talalkoznal vele? Mernel vele talalkozni? :D tenyleg csak oszinten, mert sokan kepesek ravagni, hogy siman talalkoznanak innen barkivel, aztan ha ott a lehetoseg inaba szall a batorsaguk.
F25
Igen. Én szeretek emberekkel ismerkedni, és ha úgy van akár egy hét beszélgetés után találkoznék bárkivel - mármint bárki olyannal, akivel tényleg lehet beszélgetni.
A gond csak az, hogy lány vagyok. Kevés lánnyal beszélgettem itt az oldalon, inkább fiúk vágynak társaságra észrevételem szerint. És szinte mindig az jön ki ebből, hogy egyszercsak az egész barátság abba megy át, hogy fel akar szedni. Sőt, volt olyan, aki tudta, hogy van barátom és gyakorlatilag el akart "csábítani".
Én növelném azt a százalékot!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!