Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csajok, nektek mennyire...

Csajok, nektek mennyire számít a pénz egy párválasztásnál vagy mondjuk egy kavarásnál?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez személyiségfüggő, de valahol mégis vajon mennyire számít ténylegesen az a pénz nektek?!

2020. szept. 12. 18:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
Semennyire
2020. szept. 12. 18:40
 2/11 anonim válasza:

Az számít, hogy legyen normális munkája. Ne élősködjön senkin. És ne verje el a pénzt piára, szerencsejátékra, stb.

Szóval számít, de nem úgy, ahogy a pasik gondolják. Nem szorulok rá, hogy eltartsanak. De annyit elvárok a másiktól, amennyit én is 'teljesítek'.

2020. szept. 12. 18:58
 3/11 anonim válasza:
Az számít hogy hasonló életet éljen mint én. Ehhez nyilván kell állandó bevétel. Nem tudom mit reagálnék ha ezt nem egy munkahely vagy vállalkozás, hanem apuci bizzosítaná számára, de eléggé meglepődnék. Ez párkapcsolatnál. Kavarásnál elég mindegy :D
2020. szept. 12. 19:11
 4/11 anonim válasza:
Nekem szamit. Legyen lakasa, autoja, rendes munkahelye, mint nekem. Ez a minimum 🙂
2020. szept. 12. 19:51
 5/11 anonim válasza:
Ne legyen az én szintem alatt. Aki azt mondja, hogy neki nem számít, az félreérti a kérdést, mert ha igent mond rá egy nő, általában arra asszociálnak, hogy azt várja, hogy eltartsa a férfi. Gondolkodni kéne, de nem a végletekben.
2020. szept. 12. 20:07
 6/11 anonim válasza:
Nem számít, amennyiben nem arról van szó, hogy el kell tartani, mert lusta dolgozni
2020. szept. 12. 20:09
 7/11 anonim válasza:
Ha épp nincs is munkája de akarjon találni (kivétel ha tanul) nyilván számít valamennyire aki azt mondja nem, az hazudik (inkább az változó mennyire számít)
2020. szept. 12. 21:24
 8/11 anonim válasza:

Nálam fontos, hogy legyen pénzügyi tudatossága.

Normál munkahely ( nem egy hónap itt, egy hét ott csapongva jobbra-balra). Fontos, hogy be tudja osztani a pénzét, nem értenénk meg egymást, ha 1 hét alatt kifolyna a kezéből a fizetése. Fontos, hogy legyen annyi pénzügyi kultúrája, hogy tudjon félrerakni a későbbi céljaira is, akár kicsi, akár nagy.

Szerintem sok mindent elmond egy férfiról és egy nőről is az, hogy hogyan kezeli a pénzét (legyen az kevés vagy sok). Az ellentétek szerintem itt (sem) vonzzák egymást.

Kavarni én a konyhában szoktam, így a kérdés azon részére nem tudok reagálni.

2020. szept. 14. 14:49
 9/11 anonim válasza:

Nekem számít.

Azért, mert hozzászoktam gyerekként a szüleimnek köszönhetően egy bizonyos színvonalhoz, amit ma már én magam teremtek meg kemény munkával. Nem azt várom el, hogy hetente 200 ezerért kapjak virágot, minden hónapfordulóra gyémánttal lepjen meg és hétvégente kiruccanjunk a Fabiosba vacsorázni. De igenis legyen állása, rövid- és hosszútávú céljai és ne a mamahotelban várja minden este a vacsit... Valamint nyaranta ne az legyen a nyaralás, hogy levonatozunk a Balatonhoz, a táskánkban konzerv májassal és kilós kenyérrel.

2020. szept. 15. 22:38
 10/11 anonim válasza:

Tehát ha jól látom itt a többség azért nem csupán a rendes fizetést és önálló lakhelyet várja el...

Amiből az látszik, hogy sokaknál a hivatástudat kevesebbet ér, mint a fizetés összege. Ami azért szomorú...

2023. jún. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!