Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy van barátnője és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy van barátnője és úgy randizik velem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel pár hónapja ismerkedtem meg egy véletlen folytán. Mivel tök jól elbeszélgettünk, feldobtam a magas labdát és ő elhívott talizni. Nagyon jól éreztük magunkat, sokat érdeklődött felőlem, sokat nevettünk, 4-5 órán keresztül tartott. A következő 2 talink is így telt. A talik között 1 hét telt el. Volt hogy én mondtam a talira, volt hogy ő. Tehát volt már 3 talink, és nem lépett, nem volt csók és semmi fizikai közeledés azon kívül, hogy néha egymáshoz értünk "véletlen". Ettől függetlenül sokat bókol, gyakran mondja, mennyire szeret velem lenni, és utalgat rá, milyen jó páros lennénk... Ez mind szép és jó, de 2 dolog miatt úgy gondolom, hogy esetleg neki már van barátnője. Egyik, hogy 3 tali alatt sem lépett, nem csókolt meg, de ez még betudható lenne annak, hogy félénk, igaz sok pozitív visszajelzést kapott tőlem már. A másik pedig, hogy Facebook messengeren valószínű a figyelmen kívül hagyás gombbal el szokott dugni a kéretlen üzenetek közé. Nagyon gyakran van, hogy fent van, fel-fel lépeget és nem válaszol, nem is kézbesíti neki az üzenetemet. Mostanában pedig már késő este ritkán válaszol csak, aztán hajnalban ír vissza... Azt tudom, hogy sok a dolga, de ettől még nem hiszem, hogy ignorálna. FB-on egyébként az van kint neki, hogy egyedülálló. Hogy deríthetném ki, hogy mi a helyzet? Egyszer már rákérdeztem, miért ilyen sokára válaszolt, azt mondta, családi program volt. Kérdőre vonnám, de akkor ha tévedek, irtó kínos lenne. Vagy kérdezzek rá kerek-perec, van-e valakije? Igazából erről sosem beszéltünk, csak magától értetődőnek vettük, hogy a másiknak nincs párja. Mondjuk az is árulkodó, hogy az új profilképeire nem kapott szivecskét, mert a barátnők egy része azért szereti így tudatni más nőkkel hogy foglalt. Szóval total bizonytalan vagyok. Beszéljek vele erről? Ha igen, hogy kérdezzek rá?
2020. szept. 25. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is van barátnőm de szívesen udvarolok más lányoknak is meg jól érzem magam velük. De csak ennyi nem kezdeményeznék. Ha megkérdeznék van e valakim akkor elmondom, hogy van barátnőm igen, de amíg nem addig csak szórakozunk.

Én se tudom van e barátjuk tehát kölcsönös. Ha van akkor meg tényleg csak jól érezzük magunkat és ennyi.

Én a helyedben rákérdeznék a dologra. Ha látod, hogy nehezére esik válaszolni akkor van barátnője csak szeretne közben mást is. Ha megmondja, hogy van akkor van barátnője és szereti is. Ha szinte rögtön nem et mond akkor nincs.

2020. szept. 25. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Nem árt résen lenni, mert egy friss punciért képesek hazudni!
2020. szept. 25. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy barátnője van. Lehet épp azt keres és te egy jelölt vagy a 25 esélyes közül. Minél inkább szépfiú annál inkább igaz az állítás.
2020. szept. 25. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!