Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nárcisztikus ez a srác akivel randiztam? Meneküljek?
Az elején még úriembernek tűnt aki nagyon kedvesen bánik velem, bàr már akkor is a szavamba vágva magáról beszélt, és kicsit háttérbe szorulva éreztem magam .... akkor még úgy voltam vele , bontakozzon csak ki...második találkozón is minden róla szólt, az ő liberális nézeteiről, ha én mondtam valamit elterelte a szót, mintha megse hallaná amit beszélek....kicsit megalázva éreztem magam, de arra jó voltam hogy folyamatosan csókolózzon velem, meg én tetszettem neki, kb egy hülye tárgynak éreztem magam...
Minden a kocsi, pénz meg a nem tudom mi, annyira 0 empátiát és emberséget éreztem, nem hittem el azt hogy én itt vagyok
A harmadik találkozón annyival se tisztelt meg hogy ne előttem nyomkodja a telefonját (nagy üzleti zseninek vallja magát akinek sok a dolga) , akkor is csak magáról beszélt, engem nem kérdezett, és kezdtem megelégelni, le is léptem ahogy csak lehetett (közben meg a döbbenetes nézetei meg dolgai után elvárta volna a csókot, meg a mindent, de elundorodtam)
Alig eszméltem rá hogy egy nárcisztikus személyiséggel van dolgom aki amúgy tönkretenne, és hiába van meg a megfelelő körítés (elviszlek ide oda,kávé, kedves vagyok, kézcsókot adok) ezzel én még nagyon megszívhatom
A találka után meg is mondtam neki a magamét, utána jött egy kis puncs szöveg, és fel is hagyott vele, már nem keres (le lett törve az egója)
Miért randizik valaki ha baromira nem érdekli a másik ember? Hogy képes csak magáról beszélni és érdektelenné tenni a másikat? Nem vagyok unalmas személyiség de megdöbbentem...vagy ne is várjak egy nárcisztikustól többet?
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült az imént lepontozni a pszichológia jelenlegi álláspontját, és a legfrissebb szakirodalmak tényállításait a nárcizmussal kapcsolatban.
Ja, és nem, fogalmam sincs, mi az a PTSD, azért foglalkozom vele kb. 8 éve folyamatosan.
A kérdés és az utolsó előtti bekezdés kicsit ellentmond egymásnak, gyakorlatilag megoldottad a 3.randi után a problémádat. Nem is értem miért emeled ki a kérdést. Diagnózist sem lehet felállítani ennyi után.
Egy ember életében vannak fura randik. Később ezekről nevetve fogsz beszélni. Én egyszer randiztam egy sráccal aki a randi közben jóval többet ivott mint kellett volna, nekem ez visszataszító volt mivel mégse buli volt, hanem egy étterem kerthelyiségében voltunk beszélgetni. Ezután nem akartam vele csókolózni ami rosszul esett neki és utána szidott is a hátam mögött. Mint kiderült alkoholista volt. Akkor nem volt vicces de utólag csak egy randis sztori maradt.
igen, az úriemberek ismérve általában az, hogy végig se hallgatják a másikat, és a szavába vágnak.
okos kislány vagy te.
Laikusok (pláne felszínes ismeretek után, de egyébként sem) tudnak bármiféle személyiségzavart diagnosztizálni.
Neked nem felelt meg, ennyi, érdemes továbblépni, ahelyett, hogy elkezded találgatni, meg címkézni, hogy személyiségzavaros volt -e vagysem.
Kérdés kiírásának dátuma: szept. 25. jelenleg november 9. napja van.
Ha ennyi idő után sem sikerült továbblépni és a kérdést újra és újra ki kell emelgetni, érdemes lehet pszichológus segítségét kérni, ha jót akarsz magadnak.
Ezen a pasin való folyamatos agyalás a múltban fog tartani és nem tudsz a jelenre és jövőre koncentrálni... A kérdés kiemelése azt bizonyítja, hogy nem voltál képes túllépni rajta, vagy ego-simogató "szidjukaztacsúnyapasit" jellegű válaszokra vágysz?
"Szerintetek nárcisztikus ez a srác akivel randiztam?"
Szakember se vállalna távdiagnosztizálást egyrészt, másrészt az, hogy nem tudsz továbblépni, vagy valamiért szükséged van folyamatosan újabb és újabb válaszokra, sokat elmond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!