Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi esős időben? Úgy rákészültem már a hétvégi találkozóra, erre bejön a rossz idő. sos
10
Visel "primadonna vagyok" pólót s maradsz magadnak;)
#8 Én nem érzem beszorulva magam sehová egy kávéházas időtöltés közben, vannak kevésbé zsúfolt helyek is.
Na meg úgy gondolom, hogy ilyenkor is jól nézhet ki az ember, nem azon múlik, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta. Én az őszies-téli ruhákat is egyaránt kedvelem.
Nem az afrikai éhezők viszonylatában írtam.
Kiváló angol tudósok már feltalálták az esernyőt és a könnyű őszi esőkabátokat. Öltözz az évszaknak megfelelően. Állítólag az akár télen -10 fokban is fel lehet öltözni csinosan, ízlésesen. Nem oltani akarlak, csak jelezni hogy nem az időjárástól függ.
Ha szabadtéri programot terveztetek akkor tényleg kell alternatíva. Úgyis első randi, üljetek be egy cukiba, kávézóba, teabárba, pubba akárhova ahol tudtok beszélgetni. Nem a ruhád "ad el" hanem a személyiséged!
Szabadtéri program volt betervezve.
Tudom, hogy fel lehet öltözni csinosan, de már elterveztem azt is mit húzok fel.
Nem a hideggel van a problémám, hanem az esővel. Gumicsizmában mégsem mehetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!