Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi esős időben? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi esős időben? Úgy rákészültem már a hétvégi találkozóra, erre bejön a rossz idő. sos

Figyelt kérdés
Nem szeretnék tiszta víz lenni, az első találkozásnál. Egyikünknek sincs kocsija, így tömegközlekedéssel mennénk a találkozó pontra. Pedig úgy elképzeltem milyen csinos leszek, de így esőben....jajj
2020. szept. 25. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10

Visel "primadonna vagyok" pólót s maradsz magadnak;)

2020. szept. 25. 10:49
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Február közepén randiztunk először a férjemmel. Kb 20 centis hó olvadt latyakká, sáros volt, olvadt, csöpögős, mellé esett az eső is. Életem legjobb randija volt, pedig kint voltunk szinte végig. Nem az időjárásra figyeltünk, hanem egymásra.
2020. szept. 25. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
11 kő kóla bzmeg?
2020. szept. 25. 10:53
 14/16 anonim ***** válasza:

#8 Én nem érzem beszorulva magam sehová egy kávéházas időtöltés közben, vannak kevésbé zsúfolt helyek is.

Na meg úgy gondolom, hogy ilyenkor is jól nézhet ki az ember, nem azon múlik, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta. Én az őszies-téli ruhákat is egyaránt kedvelem.

Nem az afrikai éhezők viszonylatában írtam.

2020. szept. 25. 10:55
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Kiváló angol tudósok már feltalálták az esernyőt és a könnyű őszi esőkabátokat. Öltözz az évszaknak megfelelően. Állítólag az akár télen -10 fokban is fel lehet öltözni csinosan, ízlésesen. Nem oltani akarlak, csak jelezni hogy nem az időjárástól függ.

Ha szabadtéri programot terveztetek akkor tényleg kell alternatíva. Úgyis első randi, üljetek be egy cukiba, kávézóba, teabárba, pubba akárhova ahol tudtok beszélgetni. Nem a ruhád "ad el" hanem a személyiséged!

2020. szept. 25. 12:27
 16/16 A kérdező kommentje:

Szabadtéri program volt betervezve.

Tudom, hogy fel lehet öltözni csinosan, de már elterveztem azt is mit húzok fel.

Nem a hideggel van a problémám, hanem az esővel. Gumicsizmában mégsem mehetek

2020. szept. 25. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!