Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a sport közbeni randiról? pl: tenisz, kosarazás, bicajozás, közös kocogás?
Figyelt kérdés
Benne lennétek?
Mindketten sportosak vagyunk, ő vetette fel az ötletet. Ez lenne az első randink. Én nyilván benne vagyok, mert mindenképp szeretnék vele találkozni.
De nektek mi a véleményetek erről?
2020. szept. 23. 19:18
2/7 anonim válasza:
Én benne lennék hisz csak egyszer élünk,sok sikert 🙂
4/7 anonim válasza:
Biciklizéses első randiban én is benne lennék.😊 Szerintem az jó ötlet. 😊
5/7 anonim válasza:
Nálam ez akkor működne ha már ismerjük egymast személyesen egy ideje.
De pl egy Tinderes első randin nagyon fura lenne egy ismeretlen előtt/mögött tekerni.
24/F
6/7 anonim válasza:
Ha tudnék karatézni, akkor szívesen ismerkednék, randiznék egy karatés hölggyel a tatamin:).
7/7 anonim válasza:
Imádom 😍
Az aktív randik a legjobbak. Sokkal erősebb közös élmény, mint egy kávézgatás.
Túrázás a kedvencem, bár első talinak semmiképp sem jó a kihalt erdőbe vinni a lányt 😃 de másodiknak már mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!