Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha többet érez, miért tiltott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha többet érez, miért tiltott le? Vagy csak hülyíteni akart?

Figyelt kérdés

Néhány éve megismerkedtem egy sráccal, akivel randiztam párszor, de pechemre ő pont akkor ment ki több hónapra külfödre, miután hazajött se lett semmi, mindkettőnknek megfelelt az, hogy héba-hóba keressük egymást, szexelünk. Na de a lényeg:

Nemrég megkerestem, még aznap talira hívott. Ott megjegyezte, hogy milyen jó illatom van, mi a neve, kézen fogott és úgy sétáltunk, vagy épp átkarolva egymást, bújt, próbált volna megcsókolni, de zavaromban inkább elhúzódtam. Amikor már úgy tűnt, hogy lesz is valami, ő visszautasított. Megbeszéltük, hogy átteszük másnapra, amit lemondott, amikoris megírtam neki, hogy a múlt este túlzásba estünk.

Beszéltünk még, de érezhető volt, hogy távolságtartó.

Egyik este eztán, amikor is rossz kedvem volt, megírtam neki, hogy átjöhetne, hogy elterelje a gondolataim. Ő szinte azonnal kocsiba ült és átjött az éjszaka közepén.

Az ölében ülve beszélgettünk kicsit a ház előtti padon, amikor egyszer csak megkérdezte, hogy "nem láttod, hogy odavagyok érted?" és, hogy "mit tegyen, hogy észrevegyem végre". Nem értettem, hogy most arra érti e, hogy feláll neki, vagy, hogy többet akar, mint szex. Erre megkérdeztem tőle, hogy mi van, ha én többet akarok, amire az volt a válasza, hogy akkor normálisan is randizhatnánk, mint mások.

Teljesen váratlanul ért mindez és kértem tőle, hogy ezt beszéljük meg inkább máskor. Erre ő azt mondogatta, hogy én csak szopatom őt és inkább hazament. Még aznap éjjel letiltott mindenhol. Arra se volt időm, hogy megmondjam neki, hogy ha úgy van, megpróbálhatnánk együtt.

Nem értem, ha tudta, hogy nem kell ahhoz romantikáznia, hogy ágyba vigyen, akkor miért csinálta..?!

(Bocsánat, ha hosszú lett.)

2020. szept. 23. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig visszautasítod,ne csodálkozz ha otthagy.
2020. szept. 23. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasi szeret, nem azért akar romantikázni, hogy ágyba vigyen, te meg valóban szopatod! Mi olyan bonyolult ezen? Volt lehetőséged megbeszélni, mégsem tetted, ő meg nem akarta, hogy tovább húzd, inkább pontot tett a dolog végére.
2020. szept. 23. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
23%
Nekem viszont ez inkább úgy tűnik hogy csak szexelni akart.
2020. szept. 23. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a szituációban inkább te tűnsz olyannak, mintha hülyíteni akartad volna. Ő csak nem kívánt a játékszered lenni.
2020. szept. 23. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te hulyitetted
2020. szept. 23. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Anno, amikor együtt volt a volt barátnőjével, többször is előfordult, hogy írt, hogy találkozzunk, volt olyan is, amikor a volt barátnője is ott volt vele, de nem érdekelte. Ezekbe a találkozókba nem mentem bele. Ebből kifolyólag bennem volt az, hogy csak szórakozik velem.
2020. szept. 23. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt te voltál az, aki hülyítette, de ha ilyen szar a jelleme ahogy az utolsó hozzászólásodban írtad, akkor nem veszítettél semmit.
2020. szept. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!