Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barát zónában rak hamarosan?
Figyelt kérdés
Második randin sem csókoltam még meg, nekem ez nem megy olyan gyorsan. Ha kövi randin sem csókolom meg akkor havernak tekint csak majd??2020. szept. 23. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, csókold meg kövi randin
Nem, nyugodtan várj vele
Már késő, barát zónában vagy
24 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ez így elég kevés infó.
Máshogy jelzed neki, hogy szimpatikus a számodra? Szoktál bókolni neki? Ha máshogy elég egyértelműen kifejezed, hogy akarod, akkor nem fog barátzónába rakni.
De én meg is említeném neki a helyedben, hogy nem megy neked olyan könnyen a csókolózás.
2/9 anonim válasza:
Engem sem csókolt meg a srác és megmondom az őszintét én vártam pedig, na mondom akkor nem is tetszek neki, vagy mi van? :D Aztán eljött hozzám a harmadik randin és elcsattant a csók. Mondtam is neki, hogy erre vártam, végre. :D Úgyhogy nyugi, nincs semmi baj, köztünk is alakulnak már a dolgok. :)
24/L
3/9 anonim válasza:
Ha kövi randin nem lépsz, sztem túl késő. Semmilyen testi kontaktba nem kerültetek?
4/9 anonim válasza:
Amúgy igen, lépj azért most már, majd segít a csókban ő is, ne parázz. Minden rendben lesz. Egyébként mennyi idős vagy? Azt nem írtad.
5/9 A kérdező kommentje:
Huszonévesek vagyunk
2020. szept. 23. 18:40
6/9 anonim válasza:
Akkor a következő találkozón tessék jól megcsókolni azt a lányt, tuti már azt hiszi vele van a baj, ne baltázd el. :D
7/9 anonim válasza:
Kövi randin csókold meg. Ha nem szeret, el se ment volna randira...
8/9 anonim válasza:
#7 2 randi után szerelem? Az igen, 😂😂😂😂
9/9 anonim válasza:
Ami nekem annak idejen bejött, hogy felvállaltam, hogy be vagyok szarva. Megmondtam neki kerek-perec, hogy nagyon tetszik, és vonzó, de be vagyok szarva. Aztán mély levegő, és lekaptam. Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!