Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kérhetek olyat egy lánytól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérhetek olyat egy lánytól első randi előtt, hogy smink nélkül jöjjön? Szeretném eldönteni, hogy smink nélkül tetszene-e.

Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 19:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
A legtöbb nő nem profi sminkes, nem tudja annyira megváltoztatni az arcát, hogy ne tudd eldönteni, tetszene-e smink nélkül. Neked más okból nem tetszik, vagy más okból akarsz ilyet kérni.
2020. szept. 23. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
98%
Biztos nem mennék el, de kérheted nyugodtan. Ez úgy hangzik, mintha máris be akarnál szabályozni...
2020. szept. 23. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

Én se mennék el.

Ha van kedvem sminkelni, akkor sminkelni fogok, ha nincs, akkor nem fogok. Sminkben is meg anélkül is szoktam utcára menni, és senki nem fog beleszólni, hogy sminkeljek-e, vagy sem.

Nem azért sminkelek, hogy "szebb legyek", hanem azért, mert szeretem. Nem is kéne olyan fiú, aki ezt nem fogadná el.

Szerintem én az átlagnál erősebb sminket szoktam csinálni, és értek is hozzá, de mégse akkora a különbség a kisminkelt és a sminktelen arcom között. Ami a szépséget befolyásolná az max az, hogy az alapozó/BB krém valamennyire elfedi a bőrhibákat. De a többi nem olyan bonyolult, szerintem tök logikus, hogy senkinek sem csillogós arany a szemhéja, vagy piros a szája, illetve nem fénylik az emberek járomcsontja.

2020. szept. 24. 00:16
 14/15 anonim ***** válasza:
6%
Borzasztó naiv kérés. Csak akkor láthatod őket smink nélkül, ha már bekaptad a horgot, ha már megfogtak. Addig sem az igazi arcukat, sem az igazi természetüket nem fedik fel.
2020. szept. 24. 10:19
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne így kérjed, hanem vidd el uszodába vagy termálfürdőbe. Ha ott bementek egy szaunába, akkor biztosan lefolyik a sminkje, így már nem olyan negatívan jön le a kérésed.

N/26

2020. szept. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!