Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mindegyikőtök széparcú lány/nőt keres, most
őszintén ha körülnéztek azok között akiket ismertek
(tesó, kolléga, barát, sarki boltos, fogorvos,
ügyintéző sb), hány %-ra mondanátok hogy szép arcú?
11/21 A kérdező kommentje:
pedig egy negyvenes nő már nem szép arcú összehasonlítva egy húsz évessel, még akkor sem ha fiatal korában szép volt. Idősebb korban szögtelesedik az arc és beesettebb. Nagyon ritka hogy megmarad kislányosnak, azok alapból is babás arcúak voltak, de azokból sincs sok.
Pár éve dugtam egy 2 gyerekes, elvált, akkor kereken 40 éves nővel. Ő nagyon szép volt számomra, tényleg csinos, bájos arca volt. Ha gondolod privátban küldök róla képet.
2020. szept. 23. 19:19
13/21 A kérdező kommentje:
nem kell kép. a lényeg hogy nem jöttél össze vele, mert gondolom két gyerekes is meg 40-es. Szóval ha azt vesszük hogy van 30% bájos arcú nő, akkor a személyiség és körülmény is ha számít, az arányok még kevesebbek, kb ezek 10%-a aki kéne kapcsolatra is. Így már baromira igaz, hogy nem jut ilyen nő a férfiak 90%-ának.
Ha 45-55 éves férfi lettem volna, akkor összejöttem volna vele. 27 éves vagyok, nagyjából 20-25 éves lányt szeretnék kapcsolatra. (+/- 1-2 év)
Nem tudom, én ezt azért kicsit mindig úgy képzeltem, hogy az ember próbálja saját magához szabni az igényeit. Pl én sem vagyok extrém jóképű 9-es pasi, tehát nem is akarok 9-es szupermodell csajokat. Tudom ezek szubjektív dolgok, de mondjuk nagy átlagban 7-es vagyok, erősen helyes, ezért kb a 6-8-as csajokat nézem, náluk próbálkozok. Tudom, hogy mindenki szereti a szépet, de azért egy kicsit én is próbálom magamhoz szabni az igényeimet is, gondolom akkor mások is.
2020. szept. 23. 19:37
15/21 A kérdező kommentje:
és mi van ha az ember csak azt hiszi magáról hogy jóképű? Elég sok pasi gondolja ezt, csak mert épp nem deformált az arca vagy nem köpcös. Ti férfiak, felmentetek már egy társkeresőre és végignéztétek már valaha a kínálatot férfiakból? Megnéztétek már mit lát egy nő ha elkezd pasizni?
15. Legjobban a sikereidből és az ellenkező nemnél való fogadtatásodból tudod leszűrni, hogy mennyire nézel ki jól. Ezt nem felvágásból mondom, de viszonylag sok nővel voltam. (Ez régebben volt, manapság már nem érdekel az alkalmi szex.) Voltak köztük helyes, csini lányok is. Nem vagyok iszonyú nagy Casanova, de napi szinten látom, hogy megnéz egy pár lány magának, ha elmegyek itthonról. Ha nekivágok a dolognak, akkor max pár hónap alatt tudok találni helyes lányt kapcsolatra.
Ez csak személyes példa volt. Szóval a valóság igazolja, hogy ki mennyire néz ki jól. Ha valakinek még sosem volt barátnője, vagy évekig tart neki amíg összehoz egy kapcsolatot, stb-stb, akkor azért le lehet szűrni a fogadtatásból, hogy mennyire vonzó az ember. Ugyanez igaz a nőkre is természetesen. Ezért nem értem ezt, hogy "valaki azt hiszi magáról". A valóság úgy is igazolja nagyon hamar, hogy ez igaz-e vagy sem.
2020. szept. 23. 19:52
2020. szept. 23. 19:58
18/21 A kérdező kommentje:
én 18 évesen annyira szép voltam, hogy egy jóképű fiatal arab pasi szólított le a bazilikában és hívott randira. Mocskosul gazdag volt külsőre, csak épp vele volt 5 nikábos nő is. Ennek ellenére nagyon ronda volt az összes pasim, mert nem volt elég önbizalmam a helyes pasikhoz, de leginkább azért, mert itthoon voltam és ki se mozdultam a házból hogy ismerkedjek. Most is ronda férjem van, mert a helyesektől féltem hogy megcsalnak. Hát nem is csalt meg mikor összevesztünk se mert egy csajnak se kell, tényleg ronda szegény, deformált a mellkasa is, tehát még testi hibája is van és amúgy meg belsőre se különleges. Ha kicsípem magam meg el tudom adni magam és nem félek a jóképű pasiktól, sokkal szebb pasim lehetett volna. Szóval esetemben nem igaz, hogy ha egy férfi felszed egy jó csajt, akkor biztos helyes is. Meg hát csak azért, mert néha horogra akad egy-eyg szép csaj, nem biztos hogy azt kéne leszűrni belőle hogy az illető egy jó pasi. Aztán meg van az a kategória amikor a pénzért még a mészáro és andy vajnafélék is azt hiszik hogy jó pasik.
19/21 A kérdező kommentje:
nekem a jó pasi itt kezdődik
[link]
Korban szóbajöhető nőknek kb 20-30%-a szép arcú.
A nem szépek nagyrészénél sem a genetika a gond, hanem a kövérség, higiénia hiánya, igénytelenség.
2020. szept. 24. 09:52
Kapcsolódó kérdések: