Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az új párom feltűnően nézi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új párom feltűnően nézi a nöket mellettem. Engem nagyon zavar és nem tudom hogy reagáljam le. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Még csak egy hónapja vagyunk együtt, de iszonyatosan egy hullámhosszon vagyunk, a szex pedig fantasztikus. Én egy elég jó nő vagyok a visszajelzések alapján tehát nem ezért csinálja. Két konkrét példát mesélek:állunk a Lidlbe a kasszánál, ő megfordul és kb.4 percig bámulja a másik kasszában ülő lányt csak akkor hagyja abba amikor sorra kerülünk. Másik: én vezetek, fogja a telefonom lát egy csajt megfordul az ülésben és elejti a telefont. Tehát nem arról van szó hogy csak odapillant. Jó olyan is van persze. Egyébként a férfiakat is megnézi de engem érthetően a nök zavarnak. Ez miatt elbizonytalanodtam vele kapcsolatban, ő már mondogatja hogy költözzünk össze és szerelmes belém, de nekem valahogy a kettö nincs egálban. És tényleg nem az a baj hogy odapillant pl a strandon ezt minden férfi csinálja. Elmondtam neki hogy ez nekem rosszul esik, meghallgatta de nem értett vele egyet, nem is emlékszik rá kiket nézett. Majd elmondta hogy egy csaj volt aki megmaradt benne de nem azt vettem észre. Nah ez padlóra tett mert akkor minek van velem ha ennyire gusztálja az étlapot ráadásul meg is maradt neki valaki? Soha nem volt hasonló tapasztalatom pedig 35 éves vagyok. Ő 42. Állítása szerint komoly kapcsolatot akar és ezt leszámítva nincs is semmi baj mert érzem hogy kedvel és fontos vagyok neki

De ezzel nagyon elbizonytalanított. Szerintetek túlreagálom?

2020. szept. 22. 11:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%
Ez tiszteletlenség veled szemben. Később még ki is nevet majd, hogy féltékeny vagy. Engem is zavarna, az, ahogy csinálja, és mintha dicsekedne is vele. Nálam ez megalázó lenne, nem fér bele. Soha egy pasim sem csinálta, ismerős férfiak sem ilyenek.
2020. szept. 22. 11:51
 12/34 anonim ***** válasza:
28%
35 fölött vagy, persze hogy megnézi a 25 éves csajokat.
2020. szept. 22. 11:53
 13/34 anonim ***** válasza:
93%

Bunkó és tiszteletlen a pasas. Ezen nincs mit szépíteni.

Te döntésed, hogy meddig tolerálod a viselkedését.

Én nem tolerálnám tovább, mivel tisztában van vele, hogy ez zavaró, és mégsem állít magán. És nem az a baj, hogy néz másokat, hanem ahogyan teszi, és előtted.

2020. szept. 22. 11:54
 14/34 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as igen 35 vagyok de egy tízest simán letagadhatnék. Ő sem hitte el hogy ennyi idős vagyok,jó alakom van, nincsenek ráncaim és 20as pasikkal randizhatnék. Nem ez a baj
2020. szept. 22. 11:56
 15/34 anonim ***** válasza:
76%
35 éves felnőtt nokent legyen már ennél tobb eszed, hogy nem hagyod magadat igy megalázni. Tiltás, torles. Valószínűleg észre se fogja venni, hogy eltűntel, mert épp a kasszas kanca seggét bámulja.
2020. szept. 22. 11:58
 16/34 anonim ***** válasza:
44%

Ha pórázt és szájkosarat adsz rá, akkor is nézi őket, legfeljebb titokban. Üzenem ezt mindazoknak, akik szerint nekem nincs önbecsülésem, mert nem idegelem rajta magam.

Én ezt máshogy gondolom. Aki vihető, az nem ettől lesz az, se ha meggyűrűzöm, se ha ellenőrizgetem, se ha hisztizek nem fog jobban szeretni. Hűséges akkor marad, ha olyan a beállítottsága, ha az akar lenni, ha jó otthon a szex, ha jó nőnek lát engem. Eddigi kapcsolataimban jellemzően nem csaltak meg, és eddig mindig én szakítottam. Az önbizalmam rendben van, ha menni akar, mehet, tudja mit veszít. Attól, hogy vannak gyönyörű lányok, nekem nem depresszióba kell esnem, hanem figyelni arra, hogy a többi pasi meg engem bámuljon meg őmellette. 🙂

Momoánál jobb pasit nem láttam életemben. Nyáladzok a kismacskás-kisbabás képeire, imádom, ahogy kinéz. És nem cserélném le a páromra mégsem, egyetlen alkalomra sem, mert nem tudok mást elképzelni rajta kívül. Ez nálam így működik, és hiszem, hogy nála is.

2020. szept. 22. 12:07
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Hát én itt úgy nézek le leszek pontozta, de én elvárom, hogy csinálja úgy, mintha én lennék az egyetlen nő a földön. Nézze a nőket akkor, amikor én nem vagyok vele. Én sem csorgatom a nyálam más pasik után, ez tisztelet és emberség kérdése szerintem.
2020. szept. 22. 12:07
 18/34 anonim ***** válasza:
59%
17: nem kellett rá pórázt és szájkosarat adnom és egyszer sem kellett rászólnom, meg magától tudta, hogy ilyet egy alpári patkány csinál csak. :) Tudom, sokaknak a gyomra nem veszi be, hogy egyesek a jó emberrel kezdtek és nem valami csinos kis szarra fanyalodtak, de attól még nem természetes és számomra nem is elfogadható ez a viselekdés. Ezt üzenem azoknak, akik másokra mutogatnak, hogy tompítsák magukban azt a kellemetlen érzést, amit a szar döntésük okoz.
2020. szept. 22. 12:23
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

Minden férfi megnézi a nőket? Igen.

Minden férfinak eszébe jut olykor-olykor más nő? Igen.

Minden férfi feltűnően és bántóan csinálja, a párja jelenlétében? Nem, csak amelyik primitív és bunkó. Az intelligens emberek nem süllyednek ilyen mélyre, és a párjukat sem hozzák kellemetlen helyzetbe. A te barátod meg ráadásul nem egy több éves, unalmas és elfáradt kapcsolatban teszi ezt, hanem 1 hónap után, amikor még full szerelmesnek kellene lennie.

Én nem aláznám magam a helyedben, és tényleg ne hallgass az önbecsülés nélküli nők tanácsaira.

2020. szept. 22. 12:27
 20/34 anonim ***** válasza:
41%
Tulajdonképpen itt az a gond, hogy a nő jelenlétében teszi meg azt, amit amúgy is megtesz nélküle de az mégsem baj?
2020. szept. 22. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!