Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! A kutyapóznál nem zavar titeket, hogy eléggé feltűnően (pl kissé szétnyílva) látszik a segglyukatok?
Figyelt kérdés
Van aki csak azért nem csinálja így, mert esetleg nem szeretné a párját ilyen "látványban" részesíteni?2016. nov. 13. 14:01
1/13 anonim válasza:
Miért zavarna? Az is ugyanúgy a testem része. Nekem barátom még játszani is szokott vele olyankor, kicsit belesugdossa az ujját, izgatja. 17l
2/13 anonim válasza:
Engem zavar. Pont amiatt, amit leírtál.
3/13 anonim válasza:
az én páromnak tetszik,nyelvét is beledugja
4/13 anonim válasza:
A volt barátnőmet nem zavarta, sőt szerette ha az ujjammal, nyelvemmel izgattam.
22/F
5/13 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és hát amikor vergődik a nő, és alig kap levegőt az élvezettől, nem hinném hogy pont azzal foglalkozik hogy csak a puncija lüktet, vagy mindkét luka.
7/13 anonim válasza:
Pont nem azzal foglalkozom szex közben.. Hátul meg nincs szemem.. Ha a páromat zavarná a látvány akkor nem csinálnánk ebben a pózban.
8/13 anonim válasza:
Még a fejemben sem fordult meg soha,hogy ez zavaró lenne :D
Persze,hogy nem zavar.
10/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, de eddigi barátnőim imádták, ha közben nyaltam a lyukukat és ujjaztam bőszen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!