Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha egy lány nem olyan törékeny alkatú?
Sose voltam az a vékony lány, pedig nem mondanám magam hájasnak. Szóval az egy dolog, hogy nagyobb melleim vannak pl, de a combjaim se vékonyak. :D
Viszonylag sokat sportolok. (És amúgy jó is vagyok bennük, a kondim a lányok nagy részénél sokkal jobb) Csak hát nem annyira ajó testért csinálom, inkább hobbiként mert élvezem. Azt hiszem viszonylag sokat is eszem, de próbálok egészségesen.
Ha férfi lennék, biztos hogy jobban kedvelném az alacsonyabb, törékenyebb lányokat. Gáz ha én nem vagyok olyan?
Nem gáz. Ez a lényeg, erről szól minden, hogy fogadd el magad. És hidd el, hogy sokaknál jobban be fogsz jönni, mint a vékony deszkaalakú lányok. Sokkal szebb, ha vannak formák, nem kell kímélni semmit :P :D
Viszont egy képet ha küldenél, nagyban segítené a véleményezést :)
nem
legalább nőiesen nézel ki
szerintem
Küldj egy képet kérlek, hogy megmondjam én milyennek látlak. Már, ha érdekel...
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!