Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LoveGame kérdése:
Az okos lányoknak nincs esélye a fiúknál?
Figyelt kérdés
Régóta problémám van ezzel kapcsolatban.Értelmes lány vagyok,ősztől az ország egyik legjobb egyetemére fogok járni.Több nyelven beszélek, sok témakör érdekel.Sok versenyt nyertem,mind tanulmányit,mind sportolóit.Csinos vagyok,magas,ázsiai kinézetű,formás,tíz éve sportolok.Jó hallgatóság vagyok,szeretek nevetni, ápolt vagyok és csinosan öltözködöm.Mégis a sok fiú ezzel a mondattal koppint le:,,bocsi, de túl okos vagy..." Mi a baj? Nem okoskodom,és nem erőltetem rá másokra a véleményem. Miért nem akarnak semmit sem a fiúk egy olyan lánytól, akinek pl. határozott véleménye van a politikáról?Szerintem sok lány szenved ezzel a problémával.Kérlek segítsetek!2010. aug. 7. 00:34
14/18 anonim válasza:
Nézd, én szintén az ország egyik legjobb egyetemén tanulok, intelligens, humoros és szenzitív egyéniség vagyok. Jó ideje komolyan foglalkozom zenével, kiadott lemezem van, koncertek, miegymás. A külsőmmel sincsen szerintem baj, bár ezt nem az én tisztem megítélni. És évek óta nem volt barátnőm. Minden lány csak barátnak akar, általam csak távolról sejtett okokból, melyek közül valószínűleg a legfontosabb, hogy én kezdettől fogva komolyan veszem őket, sosem megyek csak úgy "egy dugásra", nem vagyok velük bunkó és arrogáns, és sajnos mostanában ez nem kifizetődő. Chivalry is dead... A white powereseknek: Japán véletlenül nem Németország oldalán harcolt a 2. vhban? Meg aztán, bennünk magyarokban is van egy jó adag ázsiai vér... ;-)
15/18 anonim válasza:
Utolso: ott a pont, epiiiic a Nemeto-Japan beszolasod! :)
16/18 anonim válasza:
OKOS LÁNY! Szerintem igenis nagyon jó esélyeid vannak, maradj mindig ilyen, tarts ki!
Legfeljebb, a könnyű, 1-éjszakás kalandokból jut majd kevesebb!
17/18 anonim válasza:
Én örülök ha egy lány értelmes (rosszul vagyok a buta lányok dumáitól). De fele olyan értelmesnek sem tartom magam mint pl a kérdező. Így félek egy okos lánnyal sosem tudnék úgy beszélgetni bármiről ahogy azt ő szeretné (már a legelső beszélgetés után elege lenne belőlem).
A politikáról pl én nem szeretek beszélgetni (bár az sem biztos, hogy tudnék).
21F
18/18 anonim válasza:
Vagy inkább a magabiztosságod riasztja el őket, nem?:)
Szard le. Majd lesz olyan, akinek te kellesz. Örülj neki, hogy ilyen tulajdonságaid vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!