Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen eséllyel indul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eséllyel indul a randizásban el egy negyvenes, szép arcú, jó anyagi körülmények között élő, 2 gyermekes, ámde elhízott nő manapság?

Figyelt kérdés
Tényleg csak az számít a férfiaknak, hogy kövér-e a csaj vagy sem? Egy kövér nő nem lehet okos, érdekes, jó humorú, szeretetreméltó és igazán jófej?
2020. szept. 19. 19:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! “ Gondolom ti mind fonyeremenyek vagytok a 170 centitekkel,meg a 150.000 nettotokkal :D”

Remélem nekem megengeded, hogy hozzászóljak a 180 centimmel, 1,5 milliós nettómmal, PhD-mmel, egy menedzseri állással a fenekem alatt?

Tudom, hogy sértve érzed magad, de a valóság az, hogy a háj taszítja az embereket. Fogyj le. (Ezt magamnak is mondom, rajtam is van most sajnos +25kg és nehéz elkezdeni leadni.)

2020. okt. 7. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

182cm/86kg szikár izom, a környezetemben élő nők visszajelzései alapján bőven eladható lennék. Vezető beosztás, több vállalkozás, ingatlanbefektetések stb. Sportban jelenleg is aktív vagyok 45 éves létemre. Sajnos számodra nem vagyok elérhető, mert már 26 éves korom óta elköteleztem magam a feleségem felé. Gyermekem van, ebbe sem tudsz belekötni.

Viszont ha elválnék, akkor sem kacsintanék rád. Igen, annyira sekélyes vagyok, hogy nekem igenis számít a külső, sőt, mindig is számított! Miért? Mert szeretek gyönyörködni abba, aki a párom. Szép az arcod? Legyen igazad, bár a szépség elég szubjektív. Nálam az arcnál nem ér véget a szépség, ugyanis egy jól karbantartott test ugyancsak szépséget és belső erőt sugároz. Ha én férfi létemre 45 évesen, a normalitás határain belül tudok foglalkozni a külsőmmel, akkor hát miért is ne várhatnám el a páromtól? Tudod mi az érdekes ebben? Igazából nem kell elvárnom, mert a feleségem sem hanyagolta el magát a mai napig!

Ezzel a külsőségeket kiveséztem. A belső értékek. Nálam a beugró a polgári értékrend! Neked a stílusod ettől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Szóval a polgári értékrendet követi egy fejlett IQ-EQ-SQ. Majd nem utolsósorban helyezze bele magát a világba, tudja hogy hova tart, legyenek céljai, ami nem a pénzhajhászásban, magamutogatásban merül ki. Azaz, a pénzhajhászokat, pózőröket messziről kerülöm. Emocionális képességek, pénzügyi intelligencia.

Szóval nálam az hogy lefogynál, igencsak kevés lenne! Már eleve amiket leírtál, elég proli szintet sejtet, már boccs, de ez a szó illik rá legjobban. Megsértődhetsz nyugodtan, a te életed nem az enyém.

Mindenki PONTOSAN(!) ott tart, amilyen értéket képvisel. Maximum az egó besértődik és megmagyarázza a megmagyarázhatatlant.

2020. okt. 7. 15:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy vonzódsz valakihez aki vékony, sportos/átlagos testalkatú, avagy olyanhoz akin 200 kg túlsúly van?

Biztos vagyok benne, hogy neked is van ideálod, ami pozitív irányba billenti az ismerkedést, ha zavar a túlsúlyod, tegyél ellene, ha nem, akkor fogadd el, hogy kevesebb embernek fogsz így tetszeni, ami nem álszenteskedés, csak a párkapcsolathoz tartozó sok pont közül egyiknél gyengébben teljesítesz, társkeresőn pedig ez az első szűrő.

2020. okt. 7. 15:55
 24/24 anonim ***** válasza:
74%
Kerdezo, neked nem a tested taszito, hanem a jellemed, ahogy masokrol beszelsz es gondolkodsz...
2020. okt. 8. 04:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!