Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell msn-en felkelteni egy csaj érdeklődését?
Basszus..x"D
Akkorákat röhögök itt az írás módodon:A Mint egy b*zi..kb..xD
Már bocs,de ez nagyon gááz xD ..srác létedre..:O
Nagyon durva fazon vagy..x"D
És egyébként ja ja.Jól írták a többiek;) Kb. kezd ott,hogy nem rövidítesz folyton.. Ezekkel a hülye "c" betűiddel..xD háát basszus olyan jót nevettem..x"D
A haverok szerint is menő..x"D Valószínűleg Ti ilyen csőgatyás b*zik vagytok.. már bocs de ez uhh..-.-"
Úgy gondolom, a kérdezőt már kitárgyalták előttem, de azért az utolsó előtti válaszoló se semmi... 7 XD egy válaszban! Mi a francnak kell minden sor végére x"D-t írni? Hülye vagy?
És hogy a kérdésre is legyen érdemben válasz, akármilyen hülye stílusban is írta le a kérdező. Először is rakj ki egy vagány képet magadról, legyen egyedi az msn-es neved, személyes üzenetnek is valami érdekes dolgot válassz, amire esetleg rákérdezhet a kiszemelt. Dobj fel először általános témákat (filmek, zene, iskola, nyári szünet, bulik), de beszélhettek a kapcsolatokról is. Mondj neki bókokat, célzásokat. Ne lógj állandóan a nyakán. A válasszal mindig várj legalább 5 másodpercet, hiába nem beszélsz mással, és megteheted, hogy azonnal írsz. Ezt a csajok nem szeretik, mert ők általában egyszerre 5 emberrel beszélnek, és nem tudnak mindenkire figyelni. Mikor bejelentkezik, vagy te belépsz, és fent látod, ne támadd le egyből. Ezzel is várj 10-20 percet. Remélem tudtam segíteni. A C-zésről meg tényleg szokj le, irtó buz1s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!