Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt várja, hogy én keressem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt várja, hogy én keressem a randival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lebeszéltünk 3 napja egy első randit egy sráccal, de úgy köszöntünk el legutóbb messengeren, hogy akkor holnap (azaz ma) 16 óra körül végzek meló helyen. Szóval pontos időpontot és helyszínt nem beszéltünk meg. Azt mondta, ő 2-tol már ráér. Ma még mindig nem keresett, hogy akkor pontosan mikor és hol talizzunk. Mit gondoltok, azt várja, hogy én írjak neki, merthogy ő már megírta, hogy 2-től ráér? Vagy ha nem ír, akkor hagyjam a francba?

23/L

2020. szept. 11. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Te azt mondtad neki, hogy 16 körül végzel, tehát azért nem keres, mert azt hiszi, még dolgozol. Ha hamarabb végeztél, hívd fel és közöld vele, mert ő kettőtől ráér.
2020. szept. 11. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miből tart dobni neki egy üzit, hogy "szia, elszabadulok hamarabb, 15,20 körül, úgyhogy legkorábban 15,50-kor lenne jó nekem a Deák tér környékén."
2020. szept. 11. 14:19
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Kiirsz ide egy kérdést ahelyett h neki irnál egy sziát..komolyan mondom
2020. szept. 11. 14:19
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
#3 pontosan. ez egy teljesen autista generáció
2020. szept. 11. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Mivel te dolgozol tovább és nem tudja, pontosan mikor végzel, így nyilván neked kéne ráírnod. De persze játszmázhatsz is, mint egy óvodás, biztos jól jársz vele.
2020. szept. 11. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Azóta 25ezerszer meg tudtad volna kérdezni TŐLE, cseszd meg.

2020. szept. 11. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez valamilyen pua pszichológiai játék?
2020. szept. 11. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A Messengerben egyszerűbb lett volna bepötyögnöd ez üzit, hogy szia hamarabb végeztem. Nagyon jól indul egy kapcsolat ha már az elején játszmáztok egymással, agyalsz hülyeségeken ahelyett hogy őszinték lennétek és azt tennétek amit gondoltok.

Ettől még lehet ghostingol a pasi, de hát ez kérem a netes ismerkedés világa :D

2020. szept. 11. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom kérdező, mert te nem mondhatsz konkrét időpontot? Sőt, már tegnap is mondhattad volna, hogy figyi Józsi, én 4ig dolgozom, fél5kor jó lesz a főtéren?

Ne légy már ennyire élhetetlen!

2020. szept. 11. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Unalmas vagy már kérdező
2020. szept. 11. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!