Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Randival kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Randival kapcsolatban mit vártok el egy sráctól?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Azt az embert mutassa, aki ő valóban. Ne jópofizzon, és 2 hónap múlva derüljön ki, hogy teljesen más, csak meg akart nekem felelni.
2015. márc. 6. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ja, egyrészt adja önmagát, mert utána nagy lesz a pofára esés. Persze az álca is jól beválik néha, ha csak megdönteni kell a lány, nem hosszútávra tervez.

A másik, hogy válasszon érdekes, izgalmas randihelyszínt, a kávézó, mozi, park már avítt. Sokkal imponálóbb, legalábbis számomra, ha valaki bedob olyan ötleteket, mint a sétahajózás, hegymászás, bowling, jégkorcsolyázás. Bár ez csak az én személyes véleményem, én egy puszta közepén is jobban érezném magam, mint a belvárosban.

2015. márc. 6. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Legyen önmaga, ne egy uncsi vagy puccos helyre akarjon vinni,hogy lenyűgözzön,inkább legyen egyszerű és ingyenes az első randi,jó idő esetén pl egy séta.

Legyen illedelmeshallgasson meg engem is,legyen érdeklődő, lehessen vele normálisan beszélgetni. De ez benne van abban hogy legyen önmaga. Ha nem ilyen,akkor el sem megyek.

Ha ismere valamennyire már, beszelgettünk akár személyesen, akár neten, ezek a dolgok már ott kiderülnek.

2015. márc. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!