Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen tippeket adnátok egy nőnek első randival kapcsolatban?
Mi az, amit elrontanak a nők? Mi az, ami titeket taszít első randin? Vannak elvárásaitok?
... nem lesz randim, csak álmodozom. :D Meg később hátha jól jön, amit most megtudok tőletek.
Nekem volt már rengeteg randim, de gondoltam, tanulhatnék új dolgokat. :) Blade Bone, alap, amit leírtál. :))
Azt hittem, rákapnak majd a kérdésre, hiszen itt mindig meg vannak sértődve a pasik a nők magas elvárásai miatt. Férfiaknak meg ezek szerint szinte bárki jó? :)
Igazából szerintem annyi, hogy legyél őszinte és magadat add. Ha valamiről nem szeretnél elsőre beszélni akkor ne köntörfalazz csak mondd el, hogy erről majd talán máskor. A telefonos sztori az alap nálam is. Természetesen ha valami fontos dolog van akkor nincs gáz, nyugodtan intézd el csak ne azt nyomkodd folyton. Ha meghívnak valamire akkor szerintem nyugodtan fogadd el, hogyha tetszik az ötlet és ne szégyenlősködj, egy tartalmas közös program lehet akár egy vacsi de még egy fagyizásban is lehetnek emlékezetes pillanatok :)
Szerintem nem érdemes nagyon kicsípni magad, nem esküvőre mész. Sokan szeretik eltúlozni. Én az emberre vagyok kíváncsi nem a ruhájára, bár ha valaki tele tolja magát mindenféle ékszerekkel vagy mondjuk tele van tetoválva vagy 2 kiló smink, stb... ezek árulkodó jelek bizonyos dolgokkal kapcsolatban. De mindkét félnél így van ez szerintem.
Nagyjából úgy ennyi jut eszembe szerintem, úgy különösebb elvárásaim nincsenek csak az alap illem betartása vagy arra való törekvés. Igazából ilyenkor a kíváncsiság vezérel hogy milyen lehet a másik és meg akarom ismerni. Ilyenkor ez valahogy előtérbe kerül a többi dologgal szemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!