Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ér egy férfi valamit, ha nem vezető? Manapság azt látom, szinte mindenki előbb-utóbb az lesz. Aki nem, arra azt mondják nem elég ambíciózus és nem lehet vele tervezni.
"Jaj, Istenem ez a gyik, de már megszoktam. Itt röpködnek az 1 milliós fizetések mindenkinek, nettóban. :D"
Én egyetemista vagyok, de apukám tényleg keres annyit. Nem minden 1 milla kamu.
Minden férfi vezető. És minden nő veosztott.
??
Te szexista állat.
XD
Viccet félre téve te nagyon nagyon buta vagy.
Hú, nagyon jó a 24-es válasza! Természetesen ez nőkre is igaz, de jelen esetben tényleg annyit érsz, amennyit gondolsz magadról.
Ennél sokkal kevesebb fizetéssel rendelkező férfiak és nők élnek boldog és kiteljesedett életet. Ha az 500 kevés a boldogsághoz, akkor nem tudom mi tesz téged boldoggá. Ha meg azt gondolod, hogy egy nőt a fizetéseddel tudsz lehengerelni, akkor eléggé fordítva ülsz a lovon. Nézd meg hány és hány pénzes kapcsolat és házasság megy tönkre. Pedig van pénz lóvéra. Akkor mi a baj? Nem tudsz a fizetéseddel felépíteni egy tartós és építő párkapcsolatot. Az maximum csak a része, de nem az egésze. Mint a szex, kell a kémia, de még mindig nem attól lesz egy párkapcsolat hiperszuper, mert hatalmasakat hancúroznak. Ez is csak a része. Sok mindenből épül fel maga az ember, meg egy kapcsolat is, de nem lehet kiemelni semmit sem, és piedesztálni, hogy márpedig igen, ez egy nagyon de nagyon fontos, nélkülözhetetlen alapja a kapcsolatnak.
És mondta neked a nő, hogy nem vagy elég ambiciózus és nem lehet veled tervezni? Mert ugye azt már olvastuk, hogy te hátráltál ki, arra hivatkozva, hogy nem lesz elég a fizetésed.
De arra miért nem gondolsz, ha két ember szereti egymást, akkor összerakják amijük van? Tehát senki nem mondta, hogy neked kell lerakni pár milliót éves szinten csak nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!