Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ér egy férfi valamit, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ér egy férfi valamit, ha nem vezető? Manapság azt látom, szinte mindenki előbb-utóbb az lesz. Aki nem, arra azt mondják nem elég ambíciózus és nem lehet vele tervezni.

Figyelt kérdés

2020. szept. 9. 22:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Annyi nettóból már nyugodtan elmehetsz egy pszichológushoz!

Szóval sorra hajtós el a jobbnál jobb nőket, mert sejtet, hogy a státuszod, vagy a fizetések(?) később zavarni fogja őket.

Sőt nem sejtet, tudod, biztosan.

Sőt még náluk is jobban tudod.

Jobb, hogy így alakult, mert később már vernéd is, hogy vallja be végre!

Gáz vagy nagyon.

Az egyénnek lövése se volt a fizetésekről, én meg kb 50%-kal alábecsültem az övét. A negyedik évünkben derült ki.

M8 egymást kerestük, nem nettót, cégautót meg pozíciót.

Az egy társkapcsolat.

2020. szept. 9. 23:18
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagynéném egy nagyvállalat gazdasági igazgatója, nagybátyám mezei mérnök. Koszonik szépen, közel 20 éve jól megvannak.
2020. szept. 9. 23:53
 13/35 anonim ***** válasza:
73%
Nem a nők az aranyasok, hanem a férfiak félnek a náluk sikeresebb nőktől.
2020. szept. 9. 23:54
 14/35 anonim ***** válasza:
62%

Nyugger vagyok majdnem teljes, adómentes munkaviszonnyal is szűken jön ki a te pénzed.

Én is jegeltem már le fiatal harmincas nőt és de nekem béna lábam, aszki!

Hiába mondta, hogy az sem érdekli, én meg tudom mennyi szarsággal jár ez.

Szóval nem értem mi a bajod!

A nőnek egy férfi kell, aki kedves és határozott, aki mellett stabilan érezheti magát, nem egy túlterhelt, stresszes rinyagép.

2020. szept. 10. 01:21
 15/35 anonim ***** válasza:
Sok vezető se keres annyit, mint te...
2020. szept. 10. 06:46
 16/35 A kérdező kommentje:
Vezetőként azért 1 millió simán megvan, sok nem vezető pozícióban is adott ez már. Az ő életszínvonalát az én fizetésemből azért nehéz lett volna fenntartani.
2020. szept. 10. 07:56
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak annyit mondok, hogy a férjem utasított már vissza előléptetést, mert azzal járt volna, hogy kb. minden szabadidejét elvitte volna a munka. Látja nap mint nap azt az embert, akinek a helyére került volna: ha épp nem dolgozik, akkor is folyton hívogatják, sokszor menni kell. Köszönte, ő ezt nem. Én vezető ugyan nem vagyok, de saját vállalkozásom van (egyszemélyes, szval tényleg nem vezetek senkit :D), de egyáltalán nem zavar a férjem hozzáállása, sőt, kimondottan örültem a döntésének. Nekem is többet ér az, hogy legyen időnk egymásra, a gyerekekre. Anyagi gondunk meg eddig sem volt.

32N

2020. szept. 10. 08:05
 18/35 anonim ***** válasza:
"Nem lett volna kevés, nem problémázott ezen, de szerintem visszahúztam volna a nagy különbség miatt, és ebből gond lett volna." A probléma nem a zsebedben, hanem a fejedben van. Az élet más területein is ilyen negatívan tervezed a jövőd? És ilyen információhiányosan mész "biztosra"? Pfff.
2020. szept. 10. 08:52
 19/35 anonim ***** válasza:
Igen. Ha a vezető X et ér, 1 millióval, akkor te 500k van 1/2 X et.
2020. szept. 10. 09:24
 20/35 anonim ***** válasza:
Jaj, Istenem ez a gyik, de már megszoktam. Itt röpködnek az 1 milliós fizetések mindenkinek, nettóban. :D
2020. szept. 10. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!