Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ér egy férfi valamit, ha nem vezető? Manapság azt látom, szinte mindenki előbb-utóbb az lesz. Aki nem, arra azt mondják nem elég ambíciózus és nem lehet vele tervezni.
"mindenki előbb-utóbb az lesz"
Mester, jó iránya ülsz azon a lovon? Mindenki előbb-utóbb? Hol? Néztél már szét az országban? Vagy Norvégiáról van szó?
Ezt csak a nő tudja, de joggal lehet elvárása, hogy a férfi fejlessze, képezze magát, ne pedig beleüljön a jóba. De nyilván egy több diplomás, nyelveket beszélő, vezető nő nem várhatja el a szobafestő mázoló férfitól, hogy legyen vele egy szinten. Viszont azt elvárhatja, hogy a szobafestő mázoló szakmában legyen a legjobb. Tehát ha ezért tesz a férfi, akkor mindegy, hogy mennyire iskolázott. A lényeg azon van, hogy tesz, fejlődik, több lesz.
De azt azért el lehet mondani, hogy a brutál egzisztenciával, vagy anyagiakkal rendelkező nők nem jönnek össze hozzájuk képest """csöves""" férfiakkal. Tehát azért van az a szakadék, amit nem ugrasz már át.
Nem is rád értettem a csöves jelzőt, mint ahogy nem is véletlenül raktam három idézőjelbe. De ha jól értelmezem, akkor nem a magas beosztású nő vetett véget a dolognak, hanem te, mivel te kevésnek érzed magad az ő szintjéhez képest, nettó 500 pénzzel. Hidd el nekem, hogy nagyon sok férfi örülne annyinak, de még akár a felének is.
Ha ez kevés egy nőnek, akkor nagy bajban van a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!