Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisugárzás le tud rontani egy jóképű férfit, átlagos alatti szintre is akár?
Sziasztok,
bátyámmal kapcsolatban aggódom. 37 éves és 5 éve nincs sikere nők terén. Az átlagtól jobban néz ki ( 10/7-8-as szint ), mégis ha csak elkezd beszélgetni emberekkel, leginkább nőkkel, nagyon furán néznek rá és pillanatok alatt elhajtják, lepasszolják.
Mivel szorongós természetű, és sokszor önmaga körül forognak a gondolatai így kissé üresebb a tekintete az utóbbi időben. Hogy is mondjam, hogy érthető legyen, nincs benne az a csillogás a szemeiben már.
Simán lehetséges az, hogy a kisugárzása lehúzza a jóképűségét is, és ezért élből kukázzák a nők?
Elsősorban 25 év feletti nők válaszát várom.
Köszönöm!
35/F
Nem meleg szerencsére... :)
Úgy forog maga körül, hogy sokat aggódik, hogy mit gondolnak róla. Viszont másokkal szemben nagyon is figyelmes.
Jaj, az nagyon cuki, ha szégyenlős!!! (Én is majdnem egy ilyennel jöttem össze néhány évvel ezelőtt - idén 37 éves...)
De csillogás, az van a tekintetében - még mindig. (Mármint annál, akit én megismertem.)
Üdv: 46/N
Simán...
Sógornőm összeállt egy ilyen brazil filmsztár alkatú fazonnal. Komolyan mondom szívdöglesztő külső. Igaz az első ránézésre is látszik, hogy röptében a legyet is.
Irtó fellengzős nagypályás duma és mögötte semmi.
Jó családból származik csak olyan feketebárány...
Se egy tisztességes meló, se semmi...normális ember két mondat után látja, hogy csak vetít.
Mindig valami király kocsival jár, de szerintem 2000ért szokott tankolni.
Na ,az ilyen típus hiába férfias külsejű, épeszű nő messzire kerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!