Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kisugárzás le tud rontani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisugárzás le tud rontani egy jóképű férfit, átlagos alatti szintre is akár?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

bátyámmal kapcsolatban aggódom. 37 éves és 5 éve nincs sikere nők terén. Az átlagtól jobban néz ki ( 10/7-8-as szint ), mégis ha csak elkezd beszélgetni emberekkel, leginkább nőkkel, nagyon furán néznek rá és pillanatok alatt elhajtják, lepasszolják.

Mivel szorongós természetű, és sokszor önmaga körül forognak a gondolatai így kissé üresebb a tekintete az utóbbi időben. Hogy is mondjam, hogy érthető legyen, nincs benne az a csillogás a szemeiben már.

Simán lehetséges az, hogy a kisugárzása lehúzza a jóképűségét is, és ezért élből kukázzák a nők?

Elsősorban 25 év feletti nők válaszát várom.

Köszönöm!

35/F

2020. aug. 29. 15:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%
Van egy ismerősöm, kb 30 éves koráig nem volt nője. Jóképű pasi, de ilyen teszetosza balfasz, ami kilométerekről látszik rajta. Plusz van egy nem túl menő hobbija és semmi másról nem tud beszélni, csak arról. Rohadt idegesítő egy ember, tudom, nem tehet róla, de akkoris. A nők 99%-a 2 perc után hajtotta el mindig. Aztán jött egy vele egyidős csaj, aki gyereket akart, meglátta benne a palimadarat, 3 hónap után naháát, terhes lett, úgyhogy mostanra családos a pasi. Asszem esetében ez elkönyvelhető sikersztorinak.
2020. aug. 29. 18:21
 12/26 A kérdező kommentje:
A testvéremmel hasonló a gond, amit írtál. Kicsit gyerekesen gondolkodik 37 éves létére, lehet talán ez ülhet ki az arcára?
2020. aug. 29. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez igen, érezhető egyszerűen valaki kisugárzásán. Eleve félszegen megy oda, saját magát se veszi komolyan. Ezt max egy ugyanilyen nő fogadja el.
2020. aug. 29. 19:47
 14/26 A kérdező kommentje:
Értem, akkor lehet ez lesz. Még valami eszembe jutott. Nem szokta vasalni soha a ruháit a testvérem, tehát mindig gyűrött rajta a felső, amiben van, legyen az rövid ujjú, vagy hosszú. Gondolom ez is ront a kisugárzásán pluszban, bár én soha nem néztem ennyire a külsőségeket, meg mégis tesómként elfogult vagyok vele. De valahol mindig furcsállottam, hogy gyűrött ruhákban közlekedik a városban.
2020. aug. 29. 20:03
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

"Férfias kisugárzás alatt mit értesz? Bátortalan volt, vagy túl visszafogott és távolságtartóbb?"

Nagyon szerény és tiszta volt, szinte gyermekien tiszta. Ne érts félre nem a flörtölés hiányoltam, hiszen nem is ismertük annyira egymást és nem kell a másik végletre gondolni, hogy valami nagy dumás rámenősségre vártam, magam is visszafogott vagyok, de egy mosoly, bármi amitől elindulhatott volna valami, az elmaradt. Olyan maradt ő számomra mint egy nagyon helyes "űrlény"...

Nekem amúgy nincs bajom a visszafogottsággal, volt akinél pont ez keltette fel a figyelmem. Nehéz elmagyarázni, mert mindenkinél mást jelent.

2020. aug. 29. 20:47
 16/26 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a választ.

Hát nála kicsit ilyen szerénység látható, pontosabban szégyenlősebb kicsit. Gondolom akkor végül is ez lehet az oka a sok visszautasításnak.

2020. aug. 30. 17:58
 17/26 anonim ***** válasza:
Én sosem tartottam jó hapsinak magam, pedig többek szerint izmos és jófej vagyok. Önbizalmam viszont semmi és csendes, visszafogottabb ember vagyok. Sosem volt senkim, elmúltam pedig már 30.
2020. szept. 1. 18:51
 18/26 anonim ***** válasza:

"szorongós természetű, és sokszor önmaga körül forognak a gondolatai így kissé üresebb a tekintete"

Talán itt a baj.

A nők - de általában az emberek többsége - szereti, ha irántuk is érdeklődik az, akivel megismerkednek.

Ha a bátyád ennyire magábafordult és szorongásos, nincs benne empátia vagy érdeklődés mások iránt, nem csodálom, ha ő se érdekel különösen másokat.

Barátai vannak?

2020. szept. 1. 19:03
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
18: Én pl. általában érdeklődő vagyok, barátaim is vannak, mégsincs senkim. Sőt, a nők részéről a "legyünk barátok"nál elhal a dolog mindig.
2020. szept. 1. 19:10
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet h. meleg...
2020. szept. 2. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!