Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kisugárzás le tud rontani egy jóképű férfit, átlagos alatti szintre is akár?
Sziasztok,
bátyámmal kapcsolatban aggódom. 37 éves és 5 éve nincs sikere nők terén. Az átlagtól jobban néz ki ( 10/7-8-as szint ), mégis ha csak elkezd beszélgetni emberekkel, leginkább nőkkel, nagyon furán néznek rá és pillanatok alatt elhajtják, lepasszolják.
Mivel szorongós természetű, és sokszor önmaga körül forognak a gondolatai így kissé üresebb a tekintete az utóbbi időben. Hogy is mondjam, hogy érthető legyen, nincs benne az a csillogás a szemeiben már.
Simán lehetséges az, hogy a kisugárzása lehúzza a jóképűségét is, és ezért élből kukázzák a nők?
Elsősorban 25 év feletti nők válaszát várom.
Köszönöm!
35/F
"Férfias kisugárzás alatt mit értesz? Bátortalan volt, vagy túl visszafogott és távolságtartóbb?"
Nagyon szerény és tiszta volt, szinte gyermekien tiszta. Ne érts félre nem a flörtölés hiányoltam, hiszen nem is ismertük annyira egymást és nem kell a másik végletre gondolni, hogy valami nagy dumás rámenősségre vártam, magam is visszafogott vagyok, de egy mosoly, bármi amitől elindulhatott volna valami, az elmaradt. Olyan maradt ő számomra mint egy nagyon helyes "űrlény"...
Nekem amúgy nincs bajom a visszafogottsággal, volt akinél pont ez keltette fel a figyelmem. Nehéz elmagyarázni, mert mindenkinél mást jelent.
Értem, köszi a választ.
Hát nála kicsit ilyen szerénység látható, pontosabban szégyenlősebb kicsit. Gondolom akkor végül is ez lehet az oka a sok visszautasításnak.
"szorongós természetű, és sokszor önmaga körül forognak a gondolatai így kissé üresebb a tekintete"
Talán itt a baj.
A nők - de általában az emberek többsége - szereti, ha irántuk is érdeklődik az, akivel megismerkednek.
Ha a bátyád ennyire magábafordult és szorongásos, nincs benne empátia vagy érdeklődés mások iránt, nem csodálom, ha ő se érdekel különösen másokat.
Barátai vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!