Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy az a férfi aki eddig nem akart komoly kapcsolatot, de miután beszélgettünk ez megváltozik?
Figyelt kérdés
Mások elmondása szerint, eddig nem akart senkit mondván hogy ő még fiatal. Ezután találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni és megakar ismerni. Higyjek neki?2020. aug. 27. 08:35
1/5 anonim válasza:
Az,hogy meg akar ismerni még nem jelenti azt,hogy komoly kapcsolatot akar, vagy az lesz belőle.De nem kizárt. Eddig..fiatal volt..bizonyára most is az, de mindenki fölött halad az idő.Szerintem nincs az ismerkedés korhoz kötve, bizonyos szintig senki nem fiatal rá, már általános iskolásként születnek kapcsolatok, még ha az inkább erős barátság, akkor is.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy nem feltétlen lesz belőle, hisz előbe lehet nem fog jól alakulni a talalkozas. Csak nem tudom, hogy ezzel most csak hülyiteni akar-e, hogy ismerkedjünk és közbe meg csak arra menne ki a játék.
2020. aug. 27. 08:41
3/5 anonim válasza:
Ezt nem tudhatod csak ha találkoztok és ismerkedtek. Ha bejön Neked miért ne adhatnál Neki egy esélyt?
4/5 anonim válasza:
Magamból kiindulva...ha megtudnám a beszélgetés során, hogy apád NER oligarha, és a TOP 100 leggazdagabb magyar listán van, én ott helyben megkérném a kezed!
5/5 anonim válasza:
Nem. Már alapból visszalépnék a helyedben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!